|

Beşiktaşlı Veli Kavlak Fenerbahçe'yi reddetti

Beşiktaş'taki 9 sezonluk macerası önceki gün kulüpten yapılan teşekkür mesajıyla resmen sona eren İsmail Köybaşı, büyük ölçüde Fenerbahçe'yle anlaştı. Sarı-Lacivertliler'in, İsmail'den önce bir diğer siyah beyazlı futbolcu Veli Kavlak için de temaslarda bulunduğu ancak bu isimden olumsuz yanıt aldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:34 - 13/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:02 - 13/07/2016 Çarşamba
Diğer
Veli Kavlak ve Cenk Tosun'un gol sevinci.
Veli Kavlak ve Cenk Tosun'un gol sevinci.

2 sezon önce Beşiktaş'la yeni sözleşme görüşmeleri yaptığı dönemde bizzatFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Bana Beşiktaş'ın ciğerini getirin" talimatıyla 2 menajerin Veli Kavlak'ın evine gittiği; futbolcuya yıllık 2 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma ve oyuncunun babasına da 1 milyon Euro imza parası teklif ettiği öğrenildi.



Parayı değil, Beşiktaş'ı seçti

Tecrübeli ön liberonun, o görüşmede nezaketen kendisine iletilen teklifi dinlediği, sonrasında ise, "Benim Beşiktaş'la büyük planlarım, taraftarla da bir gönül bağım var. Önerinize teşekkür ediyorum. Daha az bir ücretle olsa da ben Beşiktaş'ta kalacağım" cevabını verdiği bildirildi. Fanatik'in haberine göre; 2 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşen bu görüşme sonrasında menajerlerin Veli'ye teklifi artırma önerisinde bulunduğu ancak tecrübeli ön liberonun yine bu teklife, 'Hayır' deyip, yaklaşık 15 gün sonra 1.4 milyon Euro'luk bedele Beşiktaş'la anlaşma sağladığı ifade edildi.















#Veli Kavlak
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
8 yıl önce