|

Beşiktaş'ta 9 isim yolcu

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Ömer Şişmanoğlu, Ersan Gülüm ve Demba Ba ile yolların ayrılacağı belirtildi. Geçen sezonu farklı takımlarda kiralık olarak geçiren 4 isimin de yeni sezon kadrosunda düşünülmediği ifade edildi.

Yeni Şafak
09:18 - 28/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:10 - 28/06/2017 Çarşamba
Diğer
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takımdan ayrılacak isimleri netleştiriyor.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takımdan ayrılacak isimleri netleştiriyor.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer hareketliliği devam ediyor. Futbol komitesi bir yandan transferi planlanan oyuncularla ilgili temaslarını sürdürürken, bir yandan da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncuların durumunu değerlendiriyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre siyah beyazlılar, Rhodolfo'nun ardından Aras Özbiliz, Veli Kavlak, Ömer Şişmanoğlu, Ersan Gülüm ve Demba Ba ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Aras kiralanacak

Geçen sezon sadece 5 maçta forma giyen Aras'ın kiralanması planlanıyor. Omzundaki sakatlığını bir türlü atlatamayan Veli için ise gelen teklifler değerlendirilecek.

Sözleşmeleri tamamlanan Ömer, Ersan ve Demba Ba ile yeni mukavele yapılmayacak.

Kiralık giden 4 isim kadroda düşünülmüyor
Geçen sezon kiralık olarak farklı takımlarda oynayan Boyko, Milosevic, Franco ve Mustafa Pektemek de yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor.

Bu 4 futbolcuyu bonservisleriyle elden çıkarmayı düşünen yönetim, gelecek teklifleri bekliyor. Aksi durumda Boyko, Milosevic, Franco ve Mustafa Pektemek'in yeniden kiralanmaları gündeme gelecek.

#Beşiktaş
7 yıl önce