|

Beşiktaş'ta yeni hedef Negredo

Beşiktaş, geçen sezonu Middlesbrough'ta kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki futbolcu için harekete geçti. Yıldız isimden olumlu geri dönüş aldığı belirtilen siyah-beyazlıların, satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle Valencia'nın kapısını çalacağı kaydedildi.

Yeni Şafak
10:43 - 18/07/2017 Salı
Güncelleme: 12:20 - 18/07/2017 Salı
Diğer
Negredo, geçen sezon Middlesbrough formasıyla çıktığı 39 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Negredo, geçen sezon Middlesbrough formasıyla çıktığı 39 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Gelecek sezonda hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdüren
Beşiktaş
'ta yönetim, Pepe transferinin ardından takıma yeni bir forvet kazandırmak için düğmeye basmıştı.

Fanatik'te yer alan habere göre, listesindeki birçok isim konusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlıların son olarak gündemine İspanyol golcü Alvaro Negredo'yu aldığı bildirildi. Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Middlesbrough'ta kiralık olarak forma giyen Valencialı golcünün menajeriyle ilk teması kuran Beşiktaş'ın, olumlu geri dönüş aldığı belirtildi.

'Kulübümle anlaşın' mesajı gönderdi

Siyah-beyazlıların yeni sezonda Devler Ligi'nde yer alacak olması sebebiyle kendisine talip olan kulüpler arasından sadece Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenilen tecrübeli futbolcunun menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a, 'Kulübümle anlaşın yeter' mesajını gönderdiği öğrenildi.

Opsiyonlu kiralama devrede

Beşiktaş'ın Negredo için kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunacağı ve resmi temasların yakın zaman içerisinde başlayacağı ifade edildi. İspanyol ekibinin de oyuncusunu 1 sezon daha kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı konuşuluyor.

#Alvaro Negredo
#Beşiktaş
7 yıl önce