|

Beşiktaş'tan flaş karar

Siyah-Beyazlı kulüp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı için harekete geçiyor.

Yeni Şafak
14:23 - 7/02/2016 Pazar
Güncelleme: 12:37 - 7/02/2016 Pazar
Diğer

Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile bir görüşme yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi Çebi, kulübün mali yapısını ve teknik direktör Şenol Güneş'in kendileriyle ilgili görüşlerini aktarırken, genel anlamda takımı bozmayacaklarını söyledi.



Habertürk'te yer alan habere göre; özellikle Boyko'nun gelmesiyle gözlerin çevrildiği Tolga Zengin ile yapılan görüşmede Çebi'nin,“Boyko geldi diye seni gözden çıkarmadık.Hocamız da biz de seninle yola devam etmek istiyoruz. Sözleşmen uzatılacak” dediği öğrenildi.



'Seve seve kalırım'

Tolga'nın da bu görüşe teşekkür ederek, “Başkanım benim de Beşiktaş'tan ayrılma gibi bir düşüncem olamaz. Eğer 'kal' derseniz seve seve kalırım. 'Git' derseniz giderim. Para olayını da şimdiden konuşmanın anlamı yok. Zamanı gelince konuşuruz ama ben önce takımın şampiyonluğunu düşünüyorum” yanıtını verdi.



Yönetimin sezon sonu Tolga'nın kontratını 2 yıl uzatacağı, tecrübeli eldivene bu yıl olduğu yıllık 1.2 milyon Euro civarında bir ücret ödeneceği belirtildi.



İsmail Köybaşı'na iyileştirme

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, son haftalarda sol kanadın değişmezi haline gelen İsmail Köybaşı'yla yaptığı görüşmede de iki noktanın altını çizdi.



İsmail'e sözleşmesinin uzatılacağını söyleyen Çebi'nin “Takımda en az kazanan oyunculardan biri olduğunu biliyorum. Bu konuyu da düzelteceğiz” dediği öğrenildi.



#tolga zengin
#beşiktaş
#sözleşme
#ismail köybaşı
8 yıl önce