|

Beşiktaş'tan Rami seferi

Beşiktaş yönetimi, stoper adaylarından Adil Rami transferi için İspanya'ya gitti. Siyah-beyazlılar; Valencia, Milan, Sevilla gibi dev kulüplerin formasını giyen ve istikrarlı oyunuyla dikkat çeken Fransız stoper için bütün şartları zorlayacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:11 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Beşiktaş'tan Rami seferi
​Beşiktaş'tan Rami seferi

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Fas asıllı Fransız stoper Adil Rami için harekete geçti. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Sevilla ile görüşmek üzere İspanya'ya gitti. Pepe ile temasa geçtiği kaydedilen Beşiktaş, listesindeki bir diğer isim olan Adil Rami için de girişimlerini sürdürüyor. Uzun süredir stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, tecrübeli futbolcu için Sevilla'ya resmi teklifini sunarak, anlaşma zemini arayacak ve sonrasında oyunun menajeriyle transferi noktalamak için şartları konuşacak. Milan'dan 2015 yılında 3.5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya transfer olan 31 yaşındaki Fransız stoper, geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giydi. Adil Rami'nin 2019 yılına kadar Sevilla ile sözleşmesi bulunuyor.

SEVILLA, TEKLİFİ DOĞRULADI

Sevilla Başkanı Jose Castro'nun, "Rami için şu ana kadar bize ulaşan herhangi bir teklif yok" açıklamasına rağmen, İspanyol Marca Radyosu'na konuşan Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, "Adil Rami'yle Marsilya yakından ilgileniyor ancak Beşiktaş da bu yarışın içerisinde. Bize, oyuncuyla ilgilendiklerini söylediler" şeklinde açıklama yapmıştı. Önümüzdeki sezon öncesinde mutlak bir stoper transferi yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, listesinde bulunan Mangala, Pepe, Adil Rami, Titi ve Domogaj Vida isimleri için şartları tek tek raporluyor. Ekonomik olarak en uygun ismi seçmeyi planlayan yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte son kararını verecek ve Marcelo'nun Lyon'a transfer olma durumuna göre 1 ya da 2 ismi kadrosuna katacak. Yönetim, transferleri kampa kadar bitirmenin planlarını yapıyor.

#Beşiktaş
#Adil Rami
7 yıl önce