|

'Beşiktaş'tan teklif geldiğinde...'

Siyah-Beyazlı takımda sportif direktörlüğü görevine getirilen eski milli futbolcu Gökhan Keskin, "Beşiktaş'tan geçen yıl böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden, doğduğumuz, gözümüzü açtığımız yerde göreve başladım" dedi.

Yeni Şafak
16:08 - 10/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:12 - 10/10/2015 Cumartesi
AA

Temmuz ayında kulüpteki yeni görevine başlayan Keskin, Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen Beşiktaş Futbol Okulu açılışını yapmak üzere Antakya'ya geldi. Törende konuşan Keskin, Fikret Orman'la dün beraber olduklarını ve tüm Hataylılara selam yolladığını belirtti.



Daha önce 4 yıl boyunca A2 Milli Futbol Takımı'nın hocalığını yaptığını hatırlatan Keskin, "Beşiktaş'tan böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden, doğduğumuz, gözümüzü açtığımız yerde göreve başladım. Elimden geldiği kadar bizi biz yapan camiaya sahip çıkmaya çalışıyoruz" diye konuştu.



Spor için bir araya gelen gençleri görünce çok mutlu olduğunu anlatan Keskin, bu konuda çocuklarına destek olan ailelere önemli görevler düştüğünü anlattı.



'Buradaki çocuklar birer Gökhan ve Oğuzhan'

Hatay'a ikinci kez geldiğini dile getiren Keskin, şöyle devam etti: "İlk olarak, 2001 yılında Hatay'a geldiğimde İstanbulspor'daydım. O zaman, Selçuk Şahin'i buradan alıp götürdük. İstanbulspor'da oynamaya başladı. Şimdi de burada antrenman yapmayı bekleyen çocuklarımızı bir Gökhan Töre, Oğuzhan olarak görüyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bunların yetenekli oldukları alanda hem ailelerine hem de kendilerine faydalı olmalarını isteriz. Hem milli takıma hem de Beşiktaş'a faydalı bir sporcu olarak görmek isteriz."



Konuşmaların ardından Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız tarafından, futbol okuluna desteklerinden dolayı Keskin'e plaket verildi.

#gökhan keskin
#beşiktaş
#sportif direktörlük
9 yıl önce