|

Beykan Şimşek: Yemin ederim Karavaev'den iyiyim

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Beykan Şimşek iddialı açıklamalar yaparken, fırsat verildiği takdirde takıma tam katkı vereceğini söyledi.

Yeni Şafak
11:20 - 27/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:46 - 27/04/2017 Perşembe
Diğer
Beykan Şimşek, Fenerbahçe'den Sivasspor, Altınordu, Karabükspor ve Adana Demirspor gibi takımlara kiralandı.
Beykan Şimşek, Fenerbahçe'den Sivasspor, Altınordu, Karabükspor ve Adana Demirspor gibi takımlara kiralandı.

Fenerbahçe'nin altyapısında yetişen ancak sarı-lacivertli takımda bir türlü aradığı şansı bulamayan Beykan Şimşek, oldukça iddialı açıklamalar yaptı.

Fanatik'e konuşan Şimşek'in sözlerinden öne çıkanlar şunlar:


"Karavaev'den daha iyiyim"
  • Şu an Dereağzı'nda idman yapıyorum. İlk önce hedefim Fenerbahçe'de kampa çağrılmak. Çünkü çağrıldığım takdirde kalıp katkı vereceğime inancım tam. 'Yetenekli' denilip en az şans verilen isim benim Fenerbahçe'de. Yemin ediyorum Karavaev'den iyiyim. İyi değilsem futbolu bırakırım. Ben her şeyden önce Fenerbahçeli'yim.
"Aykut hocadan şans istiyorum"
  • Aykut Kocaman bana şans veren, buralara gelmemi sağlayan kişi. Döndüğü takdirde en azından beni bir görmek isteyecektir. Eğer ben de bu şansı yeniden bulursam Fenerbahçe'ye faydalı olmak için elimden gelen her şeyi yaparım.

"Bizi sen düşürdün"
  • Kariyerimde birçok hocayla çalıştım. Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Sergen Yalçın... Sivas'a kadar da hiçbir hocamla sorunum olmadı. Sivas düşünce çok teklif aldım. Gitmek istiyordum. Süper Lig'deki performansımdan sonra 1. Lig'de oynamak istemiyordum. Mecnun Başkan ve kulüp menajeriyle konuştum, yardımcı olmadılar. Başkan hatta, 'Bizi sen düşürdün, sen çıkaracaksın' dedi.
"Futbol hayatım bitiyordu"
  • Altınordu'da yeniden doğmuş gibi oldum. Ancak ciddi bir problem yaşadım. Ailemden biri, birine kefil olmuştu. Ödenmeyince ailem rahatsız edilmeye başlandı. Beni buldular ve Kuşadası'na geldiler. Ciddi bir durumdu, ailemi merak ediyordum. Tesise gelmek istediler ama ben onların yanına gittim. Altınordu'da sadece iki kez dışarı çıktım, o da bunun içindi. Hocalara da söyleyemedim. İşin içinde aile olunca mantıklı karar veremiyorsun. Yolları ayırmak zorunda kaldık. Altınordu kuralları olan bir kulüp. O iki gün yüzünden futbol hayatım bitiyordu. Hatta başkan durumu öğrendikten sonra maddi olarak da bana yardımcı oldu. Çözüldü artık o konu.

#Beykan Şimşek
#Fenerbahçe
7 yıl önce