|

'Bir gün Wenger'i dağıtacağım'

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yayınlanacak biyografisinde Arsenal menajeri Arsene Wenger ile ilgili ifadeleri dikkat çekti.

Yeni Şafak
09:45 - 23/09/2016 Cuma
Güncelleme: 12:32 - 23/09/2016 Cuma
Yeni Şafak
Jose Mourinho'nun yayınlanacak olan biyografisinde, Arsene Wenger ile ilgili ifadeleri büyük yankı uyandırıyor.
Jose Mourinho'nun yayınlanacak olan biyografisinde, Arsene Wenger ile ilgili ifadeleri büyük yankı uyandırıyor.

Jose Mourinho'nun yakın çevresinde yer alan gazeteci Rob Beasley, 29 Eylül'de Portekizli çalıştırıcının biyografisini yayınlamaya hazırlanıyor.



İngiliz basınına yansıyan bir haberde, gelecek haftalarda biyografisi yayınlanacak olan Jose Mourinho'nun Arsene Wenger'le ilgili ilginç ifadelerine yer verildi. Habere göre Arsene Wenger'in, Jose Mourinho'nun Chelsea'nin başında olduğu sıralarda İspanyol oyuncu Juan Mata'yı Manchester United'a satmasını "Jose, Premier Lig'in özünü bozuyor" şeklinde eleştirmesinin, Portekizli çalıştırıcıyı çileden çıkardığı ve Wenger hakkında, "Bir gün onunla saha dışında karşılaşacağım ve onun çenesini kıracağım" dediği öğrenildi.



Fransız teknik adam Arsene Wenger ise konu üzerine şunları söyledi:



  • "Ben bu kitabı okumadım ve okumayı da düşünmüyorum. Şu an için buna ayıracak vaktim yok. Benim için önemli olan bu hafta oynayacağımız maç. Benim futbolda yer alan herhangi biri ile problemim yok. Ben işimi yapıyorum."





#Premier Lig
#Arsene Wenger
#Jose Mourinho
#Manchester United
#Arsenal
8 yıl önce