|

Bırakın artık

Trabzonspor’un sahasında Torku Konyaspor’a mağlup olması yerel basında geniş yankı bulurken başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Şota ve sportif direktör Hurma’nın görevi bırakmaları çağrısı yapıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/10/2015 Pazar
Güncelleme: 03:21 - 4/10/2015 Pazar
Yeni Şafak

Ligde Trabzonspor'un sahasında Torku Konyaspor'a mağlup olması yerel gündemde geniş yankı bulurken hedefteki isimler ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Şota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma'ydı. Basın Hacıosmanoğlu, Şota ve Hurma'nın istifa etmesi gerektiğini yazarken Galatasaray derbisini yöneten Cüneyt Çakır ile Torku Konyaspor maçında görev yapan Süleyman Abay'a skandal kararlarıyla nedeniyle büyük tepki gösterdi.



Karadeniz Gazetesi, teknik direktör Şota Arveladze'ye yüklenerek, “Şota'nın suyu ısındı. Bırak da seni efsane olarak hatırlayalım” ifadelerini kullandı. Karadeniz Gazetesi, hakem Süleyman Abay'ı da, “Çoban gibi ol, düdüğünü as. Rezil yönetimi ile taraftarları çileden çıkaran Abay'dan, Deniz Çoban gibi onurlu bir hareket gösterip düdüğünü asmasını bekliyoruz” sözleriyle eleştirdi.


Kuzey Ekspres Gazetesi, Süleyman Hurma-Şota Arveladze ikilisinin fotoğraflarını kullandığı manşetinde, “Yolun sonu görünüyor. Karşılaşmaya Şota'nın anlamsız değişiklikleriyle birlikte skandal kararlar veren Süleyman Abay damga vurdu. Dün Çakır, bugün Abay” dedi.



İlkhaber Gazetesi, birinci sayfasından hakem Süleyman Abay'a yüklenirken, spor sayfasında ise yönetimi eleştirdi: “Masal anlatma başkan. Bu kafa ile gitmeeeeeez. Gelen yeniyor, giden yeniyor, taraftar sahaya iniyor, 'istifa' diye bağırıyor ama başkan hala orada duruyor. Şota'nın kadro tercihi ve değişiklikleri de tepkilere neden oluyor.”



Taka Gazetesi, Cüneyt Çakır ve Süleyman Abay'ı eleştirdiği manşetinde, “Seri katiller! Önce Cüneyt Çakır sonra Süleyman Abay 6 puanımızı gasp etti. Bu Trabzon düşmanına düdüğü astırın. Hakem katliamı. Çakır çıktı, Abay girdi” başlıklarıyla hakemi eleştirdi.


Günebakış Gazetesi ise, “Bırak artık Hacıosmanoğlu! Ne sahada ne masada gücümüz kaldı. Paramparça. Hakemler doğruyor, oyuncular sahada yürüyor, taraftar kan ağlıyor. Yönetim ve Şota ise Trabzon'un çöküşünü seyrediyor” ifadelerini kullandı.


Son Nokta Gazetesi de, hakem Süleyman Abay'a seslenerek, “Onurluysan; çık Deniz Çoban gibi özür dile düdüğünü as. Sen de bu işi bırak Süleyman. Oynatmaya az kaldı. Avni Aker'de yine hakem faciası” ifadelerini kullandı.


#Taka Gazetesi
#Cüneyt Çakır
#Trabzonspor
#Torku Konyaspor
9 yıl önce