|

Biri köprüden atladı diye ben de atlayacak değilim

G.Saray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, Gomez'in ayrılması sonrasında kendisinin aynı yolu izleyeceği iddilarını kesin bir dille yalanlayarak, "Başkalarının fikrinin peşinde gitmek zorunda değilim" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/07/2016 Cuma
Güncelleme: 03:25 - 29/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, hiçbir şeyi umursamadığını, sadece yeni sezon için sabırsızlandığını söyledi. Alman basınına konuşan Podolski, spekülasyonlar ne olursa olsun gelecek sezon kesinlikle Galatasaray'da olacağını açıkladı. İstanbul'a yakında döneceğini söyleyerek kendisi hakkında yapılan spekülasyonlara isyan eden golcü futbolcu, "Ne söylenirse söylensin umursamıyorum!. Geri dönmek ve yeniden Galatasaray ile maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum!" ifadelerini kullandı. Podolski ayrıca Mario Gomez'in Türkiye'deki darbe girişimi ve yaşanan olayların ardından Beşiktaş'tan ayrılma kararı ile ilgili de konuştu. Podolski, Mario Gomez hakkındaki açıklamasında, "Bir kişi köprüden atlarsa arkasından atlamanın bir anlamı yok. Kendi kararlarımı verebilecek yaştayım. Başkalarının fikrinin peşinden gitmek zorunda değilim!" sözlerini kullandı. Podolski'nin EURO 2016'nın ardından Galatasaray'dan ayrılacağı iddia ediliyordu. Bu açıklamanın ardından Podolski'nin önümüzdeki sezon da Galatasaray'da kalacağı kesinleşmiş oldu.



Riekerink'ten yönetime transfer göndermesi


Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, transfer isteğini yineledi. Lig TV'ye konuşan Hollandalı teknik adam, ilk etapta 2-3 oyuncuyla kadrolarını takviye etmek istediklerini belirterek, “Bir tane forvet almak istiyoruz. Bunun yanında bir belki de iki defansif orta saha alabiliriz” diyerek adeta yönetime mesaj verdi.



Galatasaray'ın yeni durağı İsveç


Galatasaray bugün Danimarka'daki hazırlık çalışmalarını bitirip İsveç'e geçiyor. Sabah yapacağı antrenmandan sonra Göteborg'a geçecek sarı-kırmızılılar, yarın Manchester United ile özel maç yapacak. G.Saray zorlu müsabakanın ardından Türkiye'ye dönecek.



Bruma için 7.5 milyon €'luk ret




G.Saray yönetimi, yeni sezonda büyük bir patlama yapması beklenen Bruma'nın takımda kalması için tüm şartları zorluyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, PSV'den sonra Monaco'dan da gelen teklifi reddettiği öğrenildi. Fransız ekibinden Bruma için gelen 7.5 milyon Euro'luk teklif sonrası bu oyuncuyu satmayı düşünmediklerini belirten sarı-kırmızılı yönetimin, pazarlık masasına dahi oturmadığı ifade edildi. Yönetimin, Bruma'ya yeni bir sözleşme önereceği ifade ediliyor.




#Lukas Podolski
#Galatasaray
8 yıl önce