|

Biz bitti demeden lig bitmez

“Ciddi bir puan farkı var, bunu kabul ediyoruz. Ancak bunu kapatmak elimizde. Biz inanıyoruz.” “İlk yarıda kırılma maçları yaşadık. Özellikle Antalyaspor ve Çaykur Rizespor maçları...” “Hiçbir şey kaybedilmiş değil, lig uzun maraton. Tamamıyla lige konsantre olmuş durumdayız.” “Özellikle ilk 5 maçı kayıpsız atlatırsak, hem yukarı yaklaşacağız, hem de rakipler tedirgin olacak.”

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:51 - 16/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'da herkesin dilinde şampiyonluk var. Antalya kampının son gününde demeç veren Olcan Adın, teknik direktör Mustafa Denizli, takım kaptanı Selçuk İnan gibi kendisi de ikinci yarıda 11 puanlık farkı kapatacaklarına inandığını söyledi. Şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle aralarında ciddi bir puan farkı bulunduğunu hatırlatan Olcan, her şeye rağmen ikinci yarıda mücadeleyi bırakmayacaklarını kaydetti.



Kulüp televizyonu GS TV'ye konuşan tecrübeli oyuncu, şu ifadeleri kullandı:


“Şampiyonluk yarışı içinde biz de varız. Biz, bitti demeden hiçbir şey bitmez. Tabi ki, ciddi bir puan farkı var, bunu biz de kabul ediyoruz fakat bunu kapatmak elimizde. En iyi şekilde mücadele edip, puan farkını haftalar geçtikçe en aza indirip, ligin sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceğime inanıyorum."



SON DAKİKA GOLLERİ BİZİ ETKİLEDİ


“İlk yarıda işler planladığımız gibi gitmedi. İstemediğimiz puanlar kaybettik. Aslında lige iyi başladık. Sivasspor ile berabere kaldık, Osmanlıspor'a yenildik ama ondan sonra bir seri yakaladık. Yukarı sıralardaydık, puan farkı pek açılmamıştı. Fakat akabinde kırılma maçları yaşadık. Son dakikalarda hem beraberlik oldu hem de mağlup duruma düştük. Bunlar bizi çok etkiledi. Özellikle Antalyaspor ve Çaykur Rizespor maçları... Bunlar ilk yarının kırılma anlarıydı."



“Tamamıyla lige konsantreyiz. Her şey bizim elimizde. Hiçbir şey kaybedilmiş değil çünkü lig gerçekten uzun bir maraton. Önümüzde 17 maç var. Bu maçları kayıpsız bir şekilde atlatmak istiyoruz. Özellikle ilk 5 maçı kayıpsız atlatırsak, hem yukarıya yaklaşma imkanımız olacak hem de rakiplerimiz bizden tedirgin olacak. İkinci yarının başından itibaren her maçı tek tek düşünüp, sahaya kazanmak için çıkıp, mücadelemizi vereceğiz."



Lazio'yu eleriz


Olcan Adın, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lazio'yla ilgili de konuştu: “Trabzonspor'da oynarken onlara karşı mücadele etmiştim. Gerçekten de iyi bir ekibe sahipler. İyi bir statları ve atmosferleri var. Fakat onları eleyebilecek güçteyiz. Her iki maçı da kazanmak için oynayacağız."



Donk Türk gibi


Yeni takım arkadaşları Donk ve Linnes'i değerlendiren Olcan, “Linnes'le yeni tanışma fırsatımız oldu. Donk ile bir haftayı aşkın süredir beraberiz. Gerçekten de artık Türk gibi olmuş. Türkçe kelimeler de öğreniyor. Çok samimi, sıcak ve cana yakın bir arkadaşımız. Yeni gelen arkadaşımızın da en iyi şekilde takımımıza uyum sağlamasına çabalayacağız" dedi.



F.Bahçe'ye attığım golü unutamam


“Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye attığım gol özgüvenimi artırdı. Hayatımda hiç unutamayacağım bir andı. Hem Fenerbahçe derbisinde hem de Kadıköy'de golü atmak; kesinlikle unutamam. Fakat bu, benim için yeterli mi? Tabii ki de hayır. Her zaman en iyisini yapmak benim elimde. İkinci yarıda da iyi oynamasam bile iyi mücadele edeceğime, iyi koşacağıma söz verebilirim."









#Galatasaray
#Martin Benitez
#Olcan Adın
8 yıl önce