|

Boyko'nun menajeri Everton'ı açıkladı

Beşiktaş'ta devre arası Dnipro'dan transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamadığı için sezon sonundan takımdan ayrılmak isteyen Denys Boyko'nun menajeri Vadim Shabliy, önemli açıklamalar yaptı. Shabliy, 'Everton, Boyko ile ilgileniyor. Beşiktaş şampiyon olabilir ama Denys'in ikinci kaleci olacağını söyleyemem' diye konuştu.

Yeni Şafak
15:59 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:14 - 27/04/2016 Çarşamba
Diğer
Denys Boyko - Fikret Orman (Beşiktaş)
Denys Boyko - Fikret Orman (Beşiktaş)

Beşiktaş'ta devre arası Dnipro'dan transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamadığı için sezon sonundan takımdan ayrılmak isteyen Denys Boyko'nun menajeri Vadim Shabliy, önemli açıklamalar yaptı.



Shabliy, Ukraynalı kalecinin İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'ın gündeminde olduğunu söyledi.



Tim Howard'ın Colorado Rapids'e gidecek olması nedeniyle kaleci arayan Everton'ın Boyko ile ilgilendiğini doğrulayan Shabliy, "Bu bir söylenti değil gerçek. Denys, Beşiktaş'taki durumundan memnun olmadığı için bu konuyu düşünüp, konuşuyoruz. Oynamadığı için mutsuzluğu var. Beşiktaş lider ve şampiyonluğa gidiyor. Evet, Beşiktaş şampiyon olabilir ama Denys'in ikinci kaleci olacağını söyleyemem. Bu nedenle biz seçenekleri dikkate alacağız" dedi.



"Boyko'nun Everton'a transferi yüksek ihtimal mi?" sorusuna yanıt veren Shabliy, "Bu transfer olabilir ama yine de düşünmek, beklemek gerekiyor." açıklamasını yaptı.


-











#Denys Boyko
#Beşiktaş
#Everton
8 yıl önce