|

Böyle taraftar yok

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando, "Şampiyonluk hedefimiz için her maçımız final” diye konuştu. Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlar içinse “Onlar gibisini görmedim” dedİ.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/09/2017 Cuma
Güncelleme: 03:08 - 8/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando Reges, GSTV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktörleri Igor Tudor'un futbolculuk kariyerinin önemine değinen Fernando, "Hepimizin bildiği gibi çok önemli bir kulüpte oynadı. Diğer taraftan şu anda antrenör olarak ondan her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. İlk bir ay her zaman için zordur. Adaptasyon sürecim çok çabuk ilerledi. Galatasaray kariyerime çok çabuk şekilde giriş yaptım. Herkesin yardımıyla çok iyi bir şekilde devam ediyorum. Kazandığımız maçların verdiği moralle gayet iyi şekilde sürüyor. Buradaki adaptasyon sürecimde takım arkadaşlarımın inanılmaz katkıları oldu. Diğer taraftan hocamızın bana verdiği destek de çok önemliydi. Bu sezonki hedefimiz şampiyonluk. bunun için her maça final gözüyle bakıyoruz" dedi.

MÜKEMMEL BİR ATMOSFER VAR

Galatasaray taraftarından övgüyle söz eden Fernando, "Mükemmel bir atmosfer oluşturuyorlar. İçeride ve dışarıda oynadığımız maçlarda her zaman yanımızdalar. Şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki; şu zamana kadar gördüğüm en iyi taraftar grubu. Hem oynadığım takımlarda hem de rakiplerinde hiç böyle bir taraftar grubu görmedim. 90 dakika boyunca bize destek veriyorlar. Onların desteği çok önemli. Umarım sezon sonu hep birlikte mutlu sona ulaşırız" değerlendirmesinde bulundu. Fernando, sarı-kırmızılı takıma gelmeden önce birçok transfer teklifi aldığını anlatarak, "Galatasaray'ın bana yaklaşımı çok pozitif oldu. Beni gerçekten çok istediklerini gösterdiler. Bu da beni çok sevindirdi. Galatasaray gibi bir camia tarafından bu kadar istenmek beni mutlu etti. Sadece bilmediğim veya bu kadar bilgi sahibi olmadığım, taraftarın bu kadar takımlarına bağlı olduklarıydı. Onu da buraya geldikten sonra görme fırsatı buldum" şeklinde konuştu.

  • Son Aslan Carrasso
  • Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando, Feghouli, Denayer, Latovlevici gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, son transferini kaleye yaptı. Sarı-kırmızılıların, geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Bordeaux'da forma giyen 35 yaşındaki kaleci Cedric Carrasso ile anlaştığı belirtildi. Fransız file bekçisinin İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolünden geçirilip resmi sözleşmeye imza attırılması bekleniyor. 2 yıllık sözleşme yapılacak Carrasso'nun yıllık 600 bin Euro alması bekleniyor.
  • KULÜBEDE İKİ KALECİ DURABİLİR
  • Türkiye Futbol Federasyonu'nun statüsüne göre, maç kadrolarındaki kalecilerden en az 1'i yerli olmak zorunda. Muslera'nın yedeği olarak Eray İşcan'ı sahaya çıkartan sarı-kırmızılılar, Carrasso'yu da kadroya dahil etmek isterse statü gereği kulübede 2 kaleci birden olacak.
Özbek: Kırıp dökerek olmaz

Son günlerde yaşanan yabancı tartışması konusunda tavrını koymaya hazırlanan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in bugün Denayer için yapılması beklenen imza töreninde açıklamalarda bulunması bekleniyor. Ancak, başkan Özbek'in beklenilenin aksine sert değil, yapıcı ifadeler kullanacağı belirtildi. Özbek'in, yönetim kuruluyla yaptığı toplantıda, "Açıklamamızı kırıp dökerek değil daha uygun ve ılımlı şekilde yapmalıyız" dediği öğrenildi.

#Carrasso
#Galatasaray
#Fernando
7 yıl önce