|

Bruma takımdan ayrılıyor iddiası

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor tarafından Rizespor maçı kadrosuna alınmayan Bruma'nın, sezon sonunda İngiltere'ye transfer olacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:31 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:46 - 20/02/2017 Pazartesi
Diğer
Başarılı bir dönem geçiren Bruma bu sezon 27 maçta 7 gol atarken 8 de asist yaptı.
Başarılı bir dönem geçiren Bruma bu sezon 27 maçta 7 gol atarken 8 de asist yaptı.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor'un Rize deplasmanına götürmediği Bruma'nın sözleşme imzalamaya yanaşmadığı için sezon sonunda satılmasına karar verildiği ortaya çıktı.



Portekizli yıldızın 2017-18 sezonunun sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmak için bir süredir menajeriyle pazarlık halinde olan Dursun Özbek yönetiminin, görüşmelerden sonuç alamadığı öğrenildi. Bunun üzerine gelecek sezonun sonunda serbest kalacak oyuncularını bedavaya kaptırmak istemeyen sarı-kırmızılı yöneticilerin, 23 yaşındaki yıldıza gelecek tekliflerin değerlendirilmesi kararı aldıkları ve cazip bir öneri gelmesi durumunda Bruma'yı satacakları belirtildi.



En az 20 milyon euro isteniyor

Habertürk'te yer alan habere göre, Ünal Aysal döneminde 10 milyon euro artı bonuslarla transfer ettiği Bruma'dan kar etmek isteyen Galatasaray, genç oyuncuyu en az 20 milyon euroluk bir bedelle satmayı planlıyor.



Yeni hocasının kendisini Rize'ye götürmemesi üzerine büyük bir şok yaşayan Bruma'nın da sezon sonunda ayrılık hazırlığı yaptığı ve İngiltere'ye transfer olmak istediği kaydedildi.







@bruma_7'in paylaştığı bir gönderi ()













#Bruma
#Galatasaray
7 yıl önce