|

Bruma'dan Galatasaray taraftarını üzen açıklama

Galatasaray'da Bruma belirsizliği çıkmaza doğru sürükleniyor. Portekiz basınına konuşan genç oyuncu, ayrılmak istediğini ve PSV'nin teklifini değerlendirmek istediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:12 - 24/07/2016 الأحد
Güncelleme: 07:20 - 24/07/2016 الأحد
Diğer
Bruma, Portekiz basınına yaptığı açıklama ile takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.
Bruma, Portekiz basınına yaptığı açıklama ile takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma, PSV'ye gitmek istediğini söyledi. Portekiz basınına konuşan genç yıldız, Türkiye'de yaşanan olayların kendisini endişelendirdiğini ve ayrılmak istediğini yönetimle de paylaştığını vurguladı.



Bruma, "PSV benim için harika bir şans. Ancak kulüpler henüz anlaşamadı. Hedefimin bu olduğunu Galatasaray yönetimine söyledim. Kulübe ve taraftarlara saygım var, onları gerçekten seviyorum" ifadelerini kullandı.



türkiye'deki olayların kendisini endişelendirdiğini belirten Bruma, "Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Burada kupa kazandım. Ancak Türkiye'deki durum beni endişelendiriyor. Bunun için kulübü suçlamak doğru değil, bunu biliyorum. Ancak durum bu" diye konuştu.



  • Bruma, Galatasaray'ın İsviçre kampında gösterdiği performansla yıldızlaşmıştı. Portekizli futbolcu oynanan 3 hazırlık maçında 3 gol atmış ve Uhren Kupası'nda turnuvanın oyuncusu seçilmişti.






#Bruma
#Galatasaray
#PSV
٪d سنوات قبل