|

Bruma'ya 15 milyon euro önerdiler

Galatasaray'da sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan Portekizli futbolcu Bruma'ya tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Leipzig talip oldu. Genç futbolculara yatırım yapan kulübün Galatasaray'a önereceği rakam ise sarı kırmızılıların reddedemeyeceği boyutta.

Yeni Şafak
12:25 - 23/05/2017 Salı
Güncelleme: 12:41 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, bu sezon sarı kırmızılı forma altında 35 resmi maçta 10 gol attı, 8 de asist yapma başarısı gösterdi.
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, bu sezon sarı kırmızılı forma altında 35 resmi maçta 10 gol attı, 8 de asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray'da Bruma'nın geleceği merak konusuyken Portekiz basını genç futbolcunun yeni adresine yönelik önemli bir haber kaleme aldı.

Ojogo'nun haberine göre; Bruma, bu sezon Bundesliga'da sürpriz sonuçlar alan Leipzig'in transfer gündeminde yer alıyor. Haberde yer alan detaylarda genç futbolculara önem veren kulüp yönetiminin Portekizli futbolcunun transferi için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olan Leipzig'in Bruma'yı bir proje transferi olarak gördüğü ve yıldız oyuncuyu 'yatırım' olarak gördüğü ifade edildi.

  • Hatırlanacağı üzere Galatasaray yönetimi Bruma ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmelerde bulunuyor. Portekizli futbolcunun menajeri ise henüz uzatma teklifine olumlu yanıt vermiş değil.

@bruma_7'in paylaştığı bir gönderi ()

#Galatasaray
#Bruma
#Leipzig
7 yıl önce