|

Bruno Alves imzalıyor

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesinin bitişiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bruno Alves ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yeni Şafak
11:00 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 09:05 - 3/05/2016 Salı
DHA
Alves iyi formunun karşılığını almak üzere.
Alves iyi formunun karşılığını almak üzere.

Fenerbahçe'de ayrılması beklenen Bruno Alves'e 1 yıl daha takımda kalma ihtimali doğdu.



Sarı lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyunculardan Bruno Alves'in 3 ay öncesine kadar ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.



Ancak formu yükselen ve Kjaer ile mükemmele yakın uyum gösteren Bruno Alves için yönetimin fikri değişti. 3 yıl Zenit'te oynadıktan sonra 2013'te Fenerbahçe'ye gelen Portekizli oyuncu ile 35 yaşına gelmesine rağmen 1 yıllık sözleşme yapılmak isteniyor.





Sezon başındaki transfer döneminde ayrılacağına ve özellikle de eski takımı Porto'ya döneceğine dair haberleri çıkan Alves, yönetimin bu yaklaşımına sıcak baktı.



Yaşı ilerlediği için kulüp bulmakta zorlanacağını düşünen ve Fenerbahçe'den kazandığı parayı hiç bir yerde bulamayacağını bilen Bruno Alves yönetimin 1 yıllık sözleşme teklifine kendisine önerilecek rakama göre cevap verecek. Yıllık ücretin 1.2 ile 1.5 milyon euro civarında kalması durumunda Alves sarı-lacivertli formayı terletmeye devam edecek.





Diego Ribas, Fenerbahçe defterini kapadı



#Fenerbahçe
#Bruno Alves
#Süper Lig
8 yıl önce