|

'Bu takım herkesi susturacak'

Gençlerbirliği'nin başında çıktığı iki maçta 6 puan alan İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu. Üzülmez ''Yönetimden bile istediğim adamlara burun kıvıranlar vardı. Ancak Selçuk ve Hleb'in yaptıkları ortada. Bu takım herkesi susturacak!'' dedi.

Yeni Şafak
14:57 - 28/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:05 - 28/01/2016 Perşembe
Diğer

Elazığspor'dan ayrıldıktan sonra Gençlerbirliği'nin bu sezon 6. hocası olmayı kabul ederek Süper Lig kariyerine çok riskli bir başlangıç yapan İbrahim Üzülmez kısa sürede takımın çehresini değiştirdi.



Fanatik'e konuşan Üzülmez ''Yönetimden bile istediğim adamlara burun kıvıranlar vardı. Ancak Selçuk ve Hleb'in yaptıkları ortada. Bu takım herkesi susturacak!'' dedi.



Üst üste Çaykur Rize ve Antalyaspor'u yenerek 'düşer' denilen takımı ayağa kaldıran genç hoca bu süreçte yaşadıklarını anlattı:



“Zor bir görev kabul ettim. Takımın üzerinde mental bir bitkinlik vardı. İlk günden itibaren bunu gidermeye çalıştık ve başardık. Bunun yanında transfer de yapmamız gerekiyordu. Çok zor bir süreçti. Benim istediğim isimlere karşı çıkanlar, burun kıvıranlar vardı. Yönetimden bile bunu yaşadık. Selçuk ve Hleb transferlerinden dolayı eleştirildik ama iki maçta yaptıkları ortada. Bu oyuncuları alırken de, 'Size burun kıvıranlar var. Gelin ve nasıl oyuncular olduğunuzu gösterin' dedim. Beni utandırmadılar. İki maçla her şey bitmedi. Ancak ben bu takıma sonuna kadar güveniyorum. Başarılı oldukça herkesi susturacaklar” diye konuştu.



#ibrahim üzülmez
#gençlerbirliği
#hleb
#selçuk
8 yıl önce