|

Bucaspor futbolcularına tepkili

Yenisezon hazırlıklarına yarın başlayacak Bucaspor'da Başkanı Çetin Kayışlı, alacaklarını tahsil etmek için Futbol Federasyonu'na başvuran ve yönetimin görüşme talebine olumsuz yanıt veren futbolcularına ateş püskürdü.

Yeni Şafak
13:36 - 5/07/2015 Pazar
Güncelleme: 10:54 - 5/07/2015 Pazar
DHA

Kaptan Zafer, Burakcan, Emre Şahin, Ferhat, Gökhan, Hüseyin ve Yasin'in telefonlara bile çıkmadığını söyleyen Başkan Çetin Kayışlı, "Biz kulübün geleceğini kurtarmak için çırpınırken bu oyuncuların sorumsuzluğunu tarih affetmeyecek. Ödeme süreleri 12 Temmuz'da dolacak. Antrenmanlara çıkmazlarba, hukuki yollara başvururuz" dedi.



Zafer dışındaki futbolcularla anlaşmak istediklerini belirten Başkan Kayışlı, "Zafer'in parasını ödemeyeceğiz. Onu takımda düşünmüyoruz. Diğer isimlerle konuşabiliriz. Yarın idman saatine kadar sorunu çözeceğimi düşünüyorum" ifadesini kullandı.



Bu oyuncuların takımda kalması durumunda teknik direktör Levent Eriş'in de göreve devam edeceğini hatırlatan Başkan Kayışlı, "Eriş'le anlaştık. Sadece kadronun büyük bölümünün kalmasını şart koştu. Kendisine söz verdim. Gerekeni yapacağım" dedi.



Bu arada Deniz Pero'nun da 50 bin TL alacağı için TFF'ye başvurduğu bildirildi.



Zafer Karşıyaka yolunda

Bucaspor'un gözden çıkardığı kaptanı Zafer Çevik, Karşıyaka ile flört ediyor. Sarı-Lacivertlilerin toplam 600 bin TL ödeme yapması gereken tecrübeli oyuncunun 12 Temmuz'da serbest kalıp Yeşil-Kırmızılılar'a imza atması bekleniyor. Bucaspor'da 2009-2010 sezonundan bu yana görev yapan 31 yaşındaki futbolcu Sarı-Lacivertliler'le Süper Lig'e çıkma sevinci de yaşadı. Zafer, Buca'nın yanı sıra Ödemiş Belediyespor ve Fenerbahçe altyapısı ile Bakırköyspor, Kartal ve Denizlispor'da da oynadı

#Bucaspor
#2. Lig
#Zafer Çevik
#Çetin Kayışlı
9 yıl önce