|

Burak Yılmaz'ın aracı takla attı

Trabzonspor forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz'ın kullandığı lüks spor aracının Sarıyer'de takla attığı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan golcü oyuncunun menajeri, kazayı doğrularken Burak'ın durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
12:39 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 14:23 - 10/12/2017 Pazar
Diğer
Burak Yılmaz, dün oynanan Kasımpaşa maçında forma giymiş ve bir gol kaydetmişti.
Burak Yılmaz, dün oynanan Kasımpaşa maçında forma giymiş ve bir gol kaydetmişti.

İstanbul Sarıyer'de sabah saatlerinde lüks bir spor aracın takla attığı haberi gelirken, otomobili kullanan kişinin Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz olduğu iddia edildi.

Olay sonrası bazı görgü tanıklarının aktardığına göre kaza sonrası milli futbolcuyu başka bir araç alıp götürdü. Bu araçta ise Olcan Adın ve Selçuk İnan'ın olduğu ifade edildi.


Sosyal medyadan paylaşım yapmıştı

Burak Yılmaz olaydan yaklaşık 3 saat önce Instagram hikayesinden Olcan Adın ve Selçuk İnan'la fotoğraf paylaşmıştı.

Menajeri kazayı doğruladı

Burak Yılmaz'ın menajeri Ogan Tarhan kazayı doğruladı. Fanatik'e konuşan Tarhan, "Allah'a şükür Burak'ın durumu şu anda gayet iyi, bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor açıklama yayınladı

Bordo-mavili kulüpten de konuya ilişkin bir açıklama geldi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul’da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
6 yıl önce