|

Bursaspor-Galatasaray: 1-2

Galatasaray, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Bursaspor'u Feghouli ve Tolga'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. Mücadeleye Hırvat teknik adam Igor Tudor damga vurdu. İkinci yarıda beklerini çıkartarak sistem değişikliğine giden başarılı çalıştırıcı, takımının 3 puanı almasına ciddi katkı sağladı.

Yeni Şafak
21:11 - 24/09/2017 Pazar
Güncelleme: 21:33 - 24/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray, Cezayirli yıldızı Feghouli'nin ilk golünü attığı maçta Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.
Galatasaray, Cezayirli yıldızı Feghouli'nin ilk golünü attığı maçta Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.

Bu sezon ilk kez bir maçta geriye düşen Galatasaray, Feghouli ve Tolga Ciğerci'nin klas golleriyle sonuca gitti.

Bursa'da dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada ilk net fırsatı Stancu ile Bursaspor yakaladı. Geçen haftaların aksine basit top kayıpları yapan sarı kırmızılılar 14. dakikada kalesinde golü gördü. Ani gelişen Bursaspor atağında savunmanın arkasına atılan topa son dokunan Delarge yeşil beyazlıları 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının kalan dakikalarında Gomis ve Rodrigues ile fırsatlar yakalayan Galatasaray, Harun ve Bursaspor savunmasını geçemedi.

İkinci yarıda rakip kalede baskısınıa artıran Galatasaray dakikalar ilerledikçe oyunu Bursa kalesine yıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor Feghouli ve Yasin değişiklikleriyle oyunda tüm riskleri aldı.

73. dakikada sahneye çıkan Feghouli enfes bir golle skoru eşitledi. Beraberlik golünden sonra galibiyet için saldıran Galatasaray'ın öne geçmesi uzun sürmedi. 81. dakikada Bursaspor savunmasının uzaklaştıramadığı topta ceza sahası dışından düzgün bir vuruş yapan ilk haftaların yıldızı Tolga Ciğerci Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

Galatasaray 1-0 yenik duruma düştüğü Bursaspor karşısında Feghouli ve Tolga Ciğerci'nin attığı gollerle 2-1 kazandı.

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()





#Bursaspor
#Galatasaray
7 yıl önce