|

Bursaspor'da bir transfer tamam diğeri yolda

Bursaspor, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor'da forma giyen Barış Yardımcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrı kulübün başkanı Ali Ay, Uruguaylı stoper Erick Cabaco'yla anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.

Yeni Şafak
11:33 - 1/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:02 - 1/07/2017 Cumartesi
IHA
24 yaşındaki defans oyuncusu  Barış Yardımcı kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imzayı attı.
24 yaşındaki defans oyuncusu Barış Yardımcı kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Süper Lig'de 2017-2018 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor’da forma giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Barış Yardımcı ile daha önce prensip anlaşmasına varmıştı. Genç oyuncu, Özlüce Tesisleri'nde kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı.

"Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum"

İmza töreninde konuşan Yardımcı, "Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum, taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum, Bursaspor Türkiye’de büyük bir takım, yönetimi, taraftarıyla çok güzel bir kulüp” dedi.

"Cabaco'yu alıyoruz"

Öte yandan Bursaspor Başkanı Ali Ay yaptığı açıklamada Uruguaylı stoper Erick Cabaco'yu transfer edeceklerini söyledi.

Ay'ın transfer görüşmesiyle ilgili yaptığı açıklama şöyle;
  • "Uruguaylı bir stoper ile anlaşmak üzereyiz. Çok az detaylar kaldı. İsmi Erick Cabaco. Uruguay’ın Nacional de Football takımının oyuncusu. Geçen sene Fransa Nancy’de kiralık oynadı. 1995 doğumlu. Anlaşmamız ilk sene kiralık, bir sene sonra satın alma opsiyonlu."

#Bursaspor
#Barış Yardımcı
#Eric Caboco
7 yıl önce