|

Bursastore açıldı

Bursaspor'un maçlarını oynadığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda açılışı gerçekleştirilen ilk satış mağazası, törenle hizmete girdi.

Yeni Şafak
17:56 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:03 - 27/08/2016 Cumartesi
DHA
Bursaspor'un resmi ürünlerinin satıldığı Bursastore'un açılışı yapıldı.
Bursaspor'un resmi ürünlerinin satıldığı Bursastore'un açılışı yapıldı.

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yöneticiler, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolculardan kaleci Harun Tekin, Şamil Çinaz ve yeşil beyazlı taraftarlar katıldı.



'Çakma ürün almayın'

Bursaspor Başkanı Ay, taraftarlara seslenirken şunları söyledi:



  • "İstanbul'a gittiğimde büyük kulüplerin storelarına imreniyordum. Şimdi biz de onlar gibi güzelini yaptık. İstanbul'daki maçlarda çakma ürünleri kimse almıyor. Sizler de almayın. Alanları engelleyin. Kulübümüz kazansın, biz de daha başarılı sonuçlara imza atalım."

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, şöyle konuştu:



  • "Bu güzel statta destek verildiğinde bir şampiyonluk sevinci daha yaşatacaklarına inanıyorum. Bursaspora gönül veren herkesin stadyum altındaki mağazadan alışveriş yapmalarını ve kulübe katkı vermelerini istiyorum."

Bursaspor formasını sırtına geçirerek konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin ise şu ifadeleri kullandı:



  • "Ben sonradan değil, anadan doğma Bursasporluyum. Şampiyon kadronun yöneticisi olmaktan ve kulübüm için yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yarın 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için özel bir gün olacak. 40 bin taraftarın tribünlere gelip bu şöleni izlemelerini bekliyorum."

Daha sonra mağazanın kurdelası kesildi. İlk alışverişi Milletvekili Hüseyin Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptı.




#Bursaspor
#Bursastore
8 yıl önce