|

Çağla Büyükakçay: KPSS sorusu beni gururlandırdı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaşarak bu alanda ülkesi adına en büyük başarıya imza atan milli tenisçi Çağla Büyükakçay, başarılarının KPSS'de milyonlarca adaya sorulmasından dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:54 - 13/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:04 - 13/03/2017 Pazartesi
AA
Milli tenisçi Büyükakçay'ın başarısı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda sorulmuştu.
Milli tenisçi Büyükakçay'ın başarısı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda sorulmuştu.

Sınavın yapıldığı gün Fransa Açık'ta olduğunu ve sosyal medya ile fazla ilgilenemediğini vurgulayan milli tenisçi Çağla yaptığı açıklamada, 2016 KPSS sonrasında adaylardan esprili mesajlar aldığını ifade etti.



Konuyla ilgili kendisine gelen tepkilerin çok güzel olduğunu aktaran Çağla, "Başarımla ilgili bir sorunun KPSS'de yer alması beni gururlandırdı ve mutlu etti" dedi.











"Teniste Türkiye'yi güzel bir gelecek bekliyor"

Grand Slam turnuvalarında tek bayanlarda ön eleme turlarında oynayan ve turu geçen ilk Türk tenisçi Çağla Büyükakçay, arkadan gelen çok yetenekli raketler olduğunu ve teniste Türkiye'yi çok güzel bir gelecek beklediğini aktararak, şöyle konuştu;


  • "Sayımız gitgide artıyor. Hem çocukların hem velilerin dünya arenasında yarışmak için çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence Türkiye'yi güzel bir gelecek bekliyor. Başarılar arttıkça ilgi daha fazla artacaktır. Genç arkadaşlarım bu işi çok sevdiklerini hiçbir zaman unutmasınlar. Tenis oynamanın güzelliğini fark etsinler istiyorum. Bazen skorlara çok takılıyoruz. Kayıpları gözümüzde büyütebiliyoruz. Halbuki bu bir oyun ve kaybetmek oyunun bir parçası. Bunu da kabul etmek lazım."


#Çağla Büyükakçay
#KPSS
7 yıl önce