|

Caner- Talisca olayı abartıldı

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçının ardından soyunma odasında yaşanan Caner-Talisca kavgasının abartıldığını belirterek, “Maçların oynandığı ve bittiği saatler adrenalin en yüksek olduğu zamanlar oluyor. İkisinin de tek amacı, Beşiktaş'ın sahadan 3 puanla ayrılması” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:37 - 4/10/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi: ​Caner- Talisca olayı abartıldı
​Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi: ​Caner- Talisca olayı abartıldı

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'la oynadığı maçın ardından soyunma odasında oyuncuları Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında çıktığı iddia edilen kavgaya ilişkin, “İkisi de Beşiktaş'ın menfaati için tartışmışlardır. Olayın bize katkısı bile olabilir. Abartıldı ve büyütüldü” dedi.

Kulübün resmi sitesinden bir açıklama yaptığını belirten Çebi, şunları kaydetti, “İki futbolcunun birbiriyle olan tartışmaları anlamsız bir şekilde çok abartılmıştır. Hiç olmadığı şekilde anlatılmıştır. İki futbolcu da arkadaş ve Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyorlar. İkisinin de tek amacı, Beşiktaş'ın sahadan 3 puanla ayrılması. Maçların oynandığı ve bittiği saatler adrenalin en yüksek olduğu zamanlar oluyor. Soyunma odaları da insanların en üzgün ve neşeli olduğu saatlerdir. Bu süreçte insanlar da patlama olabilir. İkisi de Beşiktaş'ın menfaati için tartışmışlardır. Olayın bize katısı bile olabilir. Abartıldı ve büyütüldü.”

PUAN FARKI ÖNEMSİZ

Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşmelerinin önemli olmadığını aktardı. Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ligin uzun bir maraton olduğunu aktararak, “Bu dönemlerde şampiyonlar belli olmuş olsaydı, lig devam etmezdi. Liderle aradaki puan farkı hiçbir şey değil. Onların da bizim oynadığımız güçlü rakiplerle yapacağı maçlar var. Farkı kapatmayı bırakın, ikinci sıradaki takım lider ekibin önüne de geçebilir. Puan farkını hiç önemsemiyorum” şeklinde konuştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Brezilya'da olma sebebinin sorulması üzerine Çebi, “Transferler gizli yürütülür. Bazen başkan yöneticilerle bile paylaşmaz bunu. Çok yakında yapılacak bir transferle ilgili gidildiğini sanmıyorum” cevabını verdi. Süper Lig'de her takımın hakemlerden şikayetçi olduğunu dile getiren Çebi, Video Yardımcı Hakem Sistemi'ne süratle geçilmesi gerek. Tek çıkış yolu bu" dedi.

  • Monaco'yu yenersek gruptan çıkarız
  • Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, memleketi Çorum'daki köyünü ziyaret etti. Takım olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Tolgay, “Monaco maçlarından birini kazanırsak ikinci tura gideceğimizi düşünüyorum. Maçlara tek tek bakmak lazım. Yarı finali düşünmek çok yanlış, öncelikle gruptan çıkmamız gerekiyor. 2'de 2 yaptık ama hala gruptan elenebiliriz” diye konuştu.
#Beşiktaş
#Talisca
#Caner Erkin
6 yıl önce