|

Caner Erkin için Inter'den açıklama

Beşiktaş'ın Inter'den kiraladığı Caner Erkin'in devre arasında siyah beyazlı yönetim tarafından satın alınacağı ifade edilmişti. İtalyan kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.

Yeni Şafak
19:41 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:29 - 1/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Caner Erkin, sezon başında Inter'den 1 yıllığına kiralanmıştı.
Caner Erkin, sezon başında Inter'den 1 yıllığına kiralanmıştı.

Siyah beyazlıların bonservisiyle kadrosuna katmak istediği 27 yaşındaki sol bek için İtalyan kulübü kararını verdi.



Inter'in en büyük hissedarı olan Endonezyalı iş adamı Erick Thohir, İtalyan basınına verdiği kısa demeçte kulübün devre arasında ve sezon sonunda ciddi bir yapılanmaya gideceğini açıkladı. Kadroda düşünmedikleri isimlerle yollarını ayıracaklarını belirten Thohir, teknik direktör Frank de Boer'un yönlendirmesiyle yeni bir sayfa açacaklarını ifade etti.





Şu anda farklı takımlarda oynayan bir çok kiralık oyuncuları olduğunuifade eden Thorir, bu isimlerin takıma geri dönüşlerinin de zor olduğunu belirtti.



Bu açıklamaların ardından Caner Erkin'in Inter'e geri dönüşünün mümkün olmadığı aktarılırken siyah beyazlıların yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisiyle kadrosuna katacağı belirtildi. Bilindiği üzere Beşiktaş Nisan ayının sonuna kadar 1 milyon euro ödediği takdirde Caner'i kadrosuna katabilecek.














#Caner Erkin
#Beşiktaş
#Inter
#Thorir
7 yıl önce
default-profile-img