|

Caner Erkin özür diledi

Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür eden Beşiktaşlı Caner Erkin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak verdiği görüntü nedeniyle tüm futbolseverlerden özür diledi.

Yeni Şafak
17:18 - 24/10/2017 Salı
Güncelleme: 18:02 - 24/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Caner Erkin gördüğü sarı kartın ardından Mete Kalkavan'a çok sert tepki göstermişti.
Caner Erkin gördüğü sarı kartın ardından Mete Kalkavan'a çok sert tepki göstermişti.

Caner Erkin, Beşiktaş'ın sahasında Başakşehir'le 1-1 berabere kaldığı maçta hakem Mete Kalkavan'a yönelik sözlerinden dolayı özür mesajı yayınladı.

Milli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bana yakışmayan görüntüden dolayı tüm iyi niyetimle özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Caner'in yaptığı özür açıklamasının tamamı şöyle;

  • "Öncelikle beni ilk günden beri bağrına basan ve sahip çıkan büyük Beşiktaş taraftarı, hakem camiası ve tüm futbolseverlerden maç esnasında yansıyan ve bana yakışmayan görüntümden dolayı tüm iyi niyetimle özür dilerim. Saha içerisinde her zaman kazanma hırsı ve arzusuyla elimden geldiğince ter döktüğüm formanın hakkını verme gayreti içerisinde oldum. Kazanma hırsıyla da olsa verdiğim görüntünün her şeyden önce giydiğim formanın değeriyle örtüşmediğini biliyorum. Bundan sonra yine aynı hırsla ve arzuyla ama Beşiktaş duruşuna ve bana yakışan şekilde elimden gelenin en iyisini yapmak için savaşacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim."
#Caner Erkin
#Beşiktaş
6 yıl önce