|

'Caner Erkin sağlık kontrolünden geçti'

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'i sağlık kontrolünden geçirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
14:56 - 29/04/2016 Cuma
Güncelleme: 15:17 - 29/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Caner'in Inter tarafından sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.
Caner'in Inter tarafından sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitmek üzere olan Caner Erkin için İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.



İtalyanların ünlü gazetesi La Gazzetta Dello Sport'a göre Inter, Caner Erkin'i sağlık kontrolünden geçirdi. Yaklaşık 6 hafta önce Caner'in sağlık kontrolünden geçirildiğini okuyucularına aktaran gazete ayrıca, Milano kulübünün Caner ile ilgili kararını 7 Mayıs'ta Empoli maçından sonra verecek.




Ligde 37. haftada Empoli'yi konuk edecek Inter, bu karşılaşmadan sonra Caner ile pazarlık masasına oturmayı planlıyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiği için serbest oyuncu statüsünde bulunan milli yıldıza bonservis bedeli ödenmeyecek olması Caner'in transfer ihtimalini güçlendiriyor.



Haberde ayrıca Sevillalı Ever Banega'nın da tıpkı Caner gibi bedelsiz olarak Inter kadrosuna katılacağı bilgisi yer aldı.



Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin yaklaşık iki haftadır sarı lacivertli takımla idmanlara çıkamıyor. Başkan Aziz Yıldırım da Caner ile sözleşme uzatma konusunda acele etmiyor.











#Fenerbahçe
#Inter
#Caner Erkin
#Serie A
8 yıl önce