|

Caner Erkin tamamen Beşiktaşlı oluyor

Beşiktaş'ın sezon başında Inter'den kiraladığı Caner Erkin için siyah beyazlı kulüp kararını verdi. Milli futbolcunun sakatlığı sebebiyle oyuncunun bonservisini almak için beklemeye geçen yönetimin oyuncu için alınan sağlık raporlarının ardından harekete geçtiği öğrenildi. Öte yandan siyah beyazlıların milli futbolcuyla yaptığı anlaşmanın detayları da ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:01 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 11:24 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Caner Erkin, sakatlığının ardından ilk kez Rumen ekibi Astra ile oynanan maçta sahaya çıktı.
Caner Erkin, sakatlığının ardından ilk kez Rumen ekibi Astra ile oynanan maçta sahaya çıktı.

Beşiktaş'ta Caner Erkin bilmecesi son buluyor. Siyah beyazlı yönetim, sakatlığı sebebiyle uzun süredir sakat olan Caner Erkin'in opsiyon hakkını kullanmaya karar verdi.



Nisan ayı içerisinde yıldız oyuncu için Inter'e 1 milyon euro ödeme yapacak olan siyah beyazlılar milli futbolcunun bonservisini alacak. Bu arada Beşiktaş'ın Caner Erkin'le sezon başında 1+3 yıllık sözleşme yaptığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim, 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini aldıktan sonra bu sözleşmenin devreye gireceği aktarıldı. Caner'in bu sezonki kontrat şartlarının geride kalan 3 sezonda da geçerli olacağı belirtildi. Ayrıca bu durumun Aboubakar için de geçerli olduğu ifade edildi.



Caner Erkin bu sezon Beşiktaş formasıyla 9 resmi maça çıkarken 1 asist yapmıştı. Milli futbolcu, ligin ilk yarısında oynanan Antalyaspor maçında aşil tendonundan ciddi bir sakatlık yaşamış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.







#Caner Erkin
#Beşiktaş
7 yıl önce