|

Caner Erkin'den Fenerbahçelilere büyük tepki

Beşiktaş'ın yeni transferi Caner Erkin, BJK TV'de siyah beyazlılara transferini değerlendirdi. Inter Teknik Direktörü Frank de Boer tarafından istenmediğini belirten 27 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli taraftarların kendisi için attığı tepki mesajlarına da cevap verdi.

Yeni Şafak
21:24 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:41 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Caner Erkin, BJK TV'de Beşiktaş'a transferini yorumladı.
Caner Erkin, BJK TV'de Beşiktaş'a transferini yorumladı.

Beşiktaş'ın Inter'den transfer ettiği Caner Erkin, BJK TV'de siyah beyazlılara transferini yorumladı.



Erkin, 'Bu transfer sürecinde, benim evleneceğim kadına, aileme çirkin bir şekilde hitap edildi. Onlar bunu hak etmiyorlar. Bizi eleştireceklerse, futbolumuzla eleştirsinler. Ben takım değiştirdiğim için her zaman küfür yemek zorunda değilim.' diye konuştu.



İşte Caner Erkin'in açıklamaları;



  • ''Caner Erkin, BJK TV canlı yayınında.. Caner'in sözlerini sizlere canlı aktaracağız. Benim hedeflerimde Avrupa vardı. Bunu da gerçekleştirdim.
    Hoca değişikliğinin ardından Frank de Boer, ön yargılı bir şekilde bana "Seni takımda görmek istemiyorum" dedi. Inter sonrası Avrupa'dan da teklifler vardı ama Beşiktaş beni çok istedi, bunu hissettirdiler. Başkanımıza teşekkür ediyorum... ''

''Beşiktaş için elimden gelen her şeyi yapacağım! Vicdanlılar ile vicdansızlar var. Onların ellerini vicdanlarına koymalarını istiyorum. Onların da kızları var, aileleri var. Galatasaray'da ve Fenerbahçe'de oynadım. Onların da ekmeğini yedim. Bu transfer sürecinde, benim evleneceğim kadına, aileme çirkin bir şekilde hitap edildi! Onlar bunu hak etmiyorlar. Bizi eleştireceklerse, futbolumuzla eleştirsinler. Ben takım değiştirdiğim için her zaman küfür yemek zorunda değilim. Gelmeden önce Gökhan ile de görüştüm. Oğuzhan ile de baba-oğul gibiyiz. O bana baba der. Beşiktaş taraftarını çok iyi biliyorum. Gençken Beşiktaş'a seçmelere gelmiştim ben. Beşiktaş taraftarını çok iyi tanıyorum.''










#Caner Erkin
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Inter
8 yıl önce