|

Caner Erkin'in menajeri İtalyan basınına konuştu

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak İtalyan basınına konuştu. Altıparmak, Caner'in transferi için Fenerbahçe ile görüşeceğini anlaşma olmaz ise Inter ile bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi.

Yeni Şafak
17:35 - 23/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 18:02 - 23/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Caner Erkin (Fenerbahçe)
Caner Erkin (Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ancak A Milli Takım'da ilk 11'de forma giyen Caner Erkin'in transferi netlik kazanıyor. İtalyan basınına konuşan Batur Altıparmak, Caner ile ilgili olarak 'önce Fenerbahçe ile konuşacağız anlaşma sağlanamazsa Inter'in teklifini değerlendireceğiz' dedi.



Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Caner Erkin, Sport Mediaset'in haberine göre Fenerbahçe ile anlaşamazsa Inter ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Menajeri Batur Altıparmak'ın açıklamalarına yer verilen haberde oyuncu için menajerinin Fenerbahçe ile görüşeceği ancak anlaşma sağlanamazsa Caner'in Milano'ya geleceği belirtildi.



Batur Altıparmak'ın İtalyan basınına yaptığı açıklamalar şöyle;


  • ''Caner Erkin için elimizde çok teklif var. Caner için önce kulüple görüşeceğiz. Eğer kulüp oyuncumun kalmasını isterse ve iyi bir teklif verirse takımda kalma konusunu ciddi şekilde düşünürüz. Caner zaten Fenerbahçe'nin oyuncusu. Ancak kulüp oyuncum hakkında olumsuz bir karar alırsa Inter ile görüşeceğiz.''






#Caner Erkin
#Inter
#Fenerbahçe
#Batur Altıparmak
8 yıl önce