|

Caner'de hedef Mart

Beşiktaş'ın Antalya maçında aşil tendonu kopan ve sezonu kapatma durumu beliren 28 yaşındaki oyuncunun tedaviye beklenenden hızlı yanıt verdiği belirtildi. Sağlık heyeti Caner'i mart ayında takıma kazandırmayı planlıyor.

Yeni Şafak
09:17 - 17/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:23 - 17/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Sezon başında Inter'den kiralanan 28 yaşındaki Caner Erkin, Beşiktaş formasıyla çıktığı 9 resmi maçta 1 asist kaydetti.
Sezon başında Inter'den kiralanan 28 yaşındaki Caner Erkin, Beşiktaş formasıyla çıktığı 9 resmi maçta 1 asist kaydetti.

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında sakatlanan ve aşil tendonu kopan Caner Erkin'den gelen haber yüzleri güldürdü. Sezonu kapatması beklenen oyuncunun mart ayında sahalara dönmesinin beklendiği ifade edildi. Oyuncuya şu anda aqua terapi tedavisi uygulanıyor. Bu yöntemde, su direncine karşı kuvvetlendirme yapılıyor.



Oyuncu su dolu bir havuzda yürüme egzersizleri yapıyor. Bu tedavinin önümüzdeki hafta sona ermesi bekleniyor. Ardından fizik kondisyoner eşliğinde kuvvetlendirme çalışmalarına geçileceği belirtildi. Oyuncunun, tedaviye cevap verme sürecinin son derece hızlı seyrettiği de kaydedildi.





Talisca da erken dönecek


28 yaşındaki oyuncunun tedavi sürecinin başında nisan ayına yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi. Ancak, gerek uygulanan tedavi yöntemi gerekse de oyuncunun kendisine dikkat etmesiyle birlikte yapılan tetkikler sonrasında bu sürecin mart ayına çekilebileceğinin ortaya çıktığı öğrenildi. Sağlık heyeti, Caner'i mart ayında takıma vermeye hazırlanıyor. Teknik heyet de ligin kritik son maçlarında Caner'in tecrübesinden yararlanmayı düşünüyor. Bu arada G.Birliği maçında ayak tarak kemiği kırılan ve 3 ay sahalardan uzak kalacak Talisca'nın da beklenenden erken sahalara dönmesi bekleniyor.



22 yaşındaki Talisca, Beşiktaş formasıyla 9 maçta forma giydi. Brezilyalı yıldız bu maçlarda 5 gol 1 asist kaydetti.







#Beşiktaş
#Antalyaspor
#Caner Erkin
7 yıl önce