|

Çarpraz bağları kopan Gekas takımdan gönderildi

Sivasspor'un Yunan forveti Theofanis Gekas'ın çapraz bağlarının koptuğu ve tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Yeni Şafak
17:15 - 20/03/2017 Monday
Güncelleme: 20:11 - 24/03/2017 Friday
Yeni Şafak
Devre arası transfer döneminde Sivasspor'a imza atan Gekas, sakatlığı sebebiyle takımdan gönderildi.
Devre arası transfer döneminde Sivasspor'a imza atan Gekas, sakatlığı sebebiyle takımdan gönderildi.

Süper Lig'e çıkmanın hesaplarını yapan ve TFF 1. Lig'de lider Yeni Malatya'nın 7 puan gerisinde ikinci sırada bulunana Sivasspor'da Theofanis Gekas'ın sözleşemsi feshedildi. 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu dün takımının 2-1 kaybettiği Şanlıurfaspor deplasmanında 60. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı.



Çapraz bağları koptu


Yapılan kontrollerde ise Yunan golcünün dizindeki çapraz bağların koptuğu belirlendi. Kulüp, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Gekas'ın kontratını ise feshetti. Devre arasında bonservissiz olarak takıma katılan Gekas, TFF 1. Lig'de oynadığı 8 maçta 2 gol attı, 1 de asist yaptı.



Sivasspor'dan açıklama


  • Dün deplasmanda oynadığımız Şanlıurfaspor maçının 60'ıncı dakikasında sakatlanan Theofanis Gekas'ın yapılan kontrollerinde; sağ diz çapraz bağında yırtık, sağ diz dış yan bağında tam kopmaya yakın yırtık ve aynı dizin iç menüsküsünde ise ikinci seviyede zedelenme ile sağ ayak bileğinde bağ yırtığı tespit edilmiştir. Theofanis Gekas'ın tedavisi uzun bir süre alacağı için sporcumuz sezonu kapatmıştır.


#Sivasspor
#Gekas
7 years ago