|

Castillo yola çıktı, Trabzon'a geliyor

Ramil Sheydaev, Matus Bero, Jan Durica ve Luis İbanez'i kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferini daha açıklamaya hazırlanıyor. Bordo Mavililer MLS Ligi ekiplerinden Dallas FC forması giyen Fabian Castillo'nun transferi için oyuncu ve kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak
09:49 - 23/07/2016 суббота
Güncelleme: 10:09 - 23/07/2016 суббота
Yeni Şafak
 Fabian Castillo'nun Trabzonspor'al her konuda anlaştığı belirtildi.
Fabian Castillo'nun Trabzonspor'al her konuda anlaştığı belirtildi.

Trabzonspor, 5. transferini gerçekleştirmeye çok yakın. Kolombiyalı hücum oyuncusu Fabian Castillo ile uzun süredir görüşmelerde bulunan bordo mavililer transferi imza aşamasına getirdi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da attığı tweetle transfer müjdesini verdi.



Kendi hesabından 'Atmosferi bozmamak adına transfere değinmedik ama hepimizin istediği oyuncumuz yolda... Yolu biraz uzun ama geliyor.' diye yazan Muharrem Usta'nın bahsettiği oyuncunun Fabian Castillo olduğu belirtildi.








İstatistikleri dikkat çekiyor

Yaptığı şık hareketlerle tanınan ve skora katkı yapan bir oyuncu olan Castillo, bu sezon çıktığı 24 resmi maçta 6 gol attı. 6 da asist yapma başarısı göstermişti.



Fabian Castillo nasıl bir oyuncu? İşte 24 yaşındaki futbolcu için hazırlanan özel video;






Fabian Castillo önceki günlerde MLS Ligi'nde haftanın 11'ine seçilmişti. Kolombiyalı kanat oyuncusu Instagram hesabından bu kadroyu paylaşmıştı.










#Trabzonspor
#Fabian Castillo
#Dallas FC
#Muharrem Usta
8 лет назад