|

Cavani penaltısını Neymar'a attırdı

Geçtiğimiz günlerde duran topların kimin atacağı konusunda kriz yaşayan Cavani ve Neymar bugün oynanan Bordeaux maçında ilginç görüntülere imza attı. Uruguaylı yıldız Cavani kazanılan penaltı vuruşunu Neymar'a attırarak aralarında yaşanan duran top krizine son verdi.

Yeni Şafak
18:20 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:30 - 1/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Cavani ve Neymar penaltı atışlarıyla ilgili krize son verdi.
Cavani ve Neymar penaltı atışlarıyla ilgili krize son verdi.

PSG'nin Bordeaux ile oynadığı maçta gündem yine Neymar ve Cavani'ydi. Geçtiğimiz hafta aralarında yaşanan duran top krizine son veren ikili taraftarlarını sevindiren görüntülere imza attı.

Mücadelede kazanılan penaltı vuruşunda herkes penaltıyı kimin atacağını merak ederken Cavani, topu Neymar'a verdi. Brezilyalı yıldız ise ağları sarsarak gol sevincini Cavani'yle paylaştı.

  • PSG, Bordeaux maçını 6-2 önde tamamladı. Ev sahibi takımın gollerini Neymar (2) Cavani, Meunier, Draxler ve Mbappe attı.

Ne olmuştu?


Fransa Ligue 1'de oynanan PSG-Lyon maçına Neymar ile takım arkadaşı Cavani arasında yaşanan duran top krizi damga vurmuştu.Frikik ve penaltıda topun başına geçen ikili, vuruşu kimin yapacağı konusunda tartışma yaşamış olaya Dani Alves de müdahil olarak topu vatandaşı Neymar'a vermişti. Bu olayların ardından Neymar, Instagram hesabından Cavani'yi takipten çıkarmıştı.


#Neymar
#Cavani
#PSG
7 yıl önce