|

Çebi: Caner ve Talisca'ya ceza verilmesi taraftarı değilim

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'la oynadığı maçın ardından soyunma odasında oyuncuları Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında çıktığı belirtilen kavgaya ilişkin, İkisi de Beşiktaş'ın menfaati için tartışmışlardır. Olayın bize katkısı bile olabilir. Ben ceza verilmesi taraftarı değilim" dedi.

Yeni Şafak
15:15 - 3/10/2017 Salı
Güncelleme: 15:35 - 3/10/2017 Salı
AA
Beşiktaşlı futbolcuların Trabzonspor maçında Talisca'nın attığı gol sonrası yaşadığı sevinç.
Beşiktaşlı futbolcuların Trabzonspor maçında Talisca'nın attığı gol sonrası yaşadığı sevinç.

Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen Spor ve İş Zirvesi'nde sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, Caner ve Talisca arasında yaşandığı ileri sürülen olayla ilgili kulübün resmi sitesinden bir açıklama yaptıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti;

"Olayın bize katkısı bile olabilir"
  • "İki futbolcunun birbiriyle olan tartışmaları anlamsız bir şekilde çok abartılmıştır. Hiç olmadığı şekilde anlatılmıştır. İki futbolcu da arkadaş ve Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyorlar. İkisinin de tek amacı, Beşiktaş'ın sahadan 3 puanla ayrılması. Maçların oynandığı ve bittiği saatler adrenalin en yüksek olduğu zamanlar oluyor. Soyunma odaları da insanların en üzgün ve neşeli olduğu saatlerdir. Bu süreçte insanlar da patlama olabilir. Genç çocuklar. Pozitif bakıyorum. İkisi de Beşiktaş'ın menfaati için tartışmışlardır. Olayın bize katısı bile olabilir. Abartıldı ve büyütüldü."
#Caner Erkin
#Anderson Talisca
#Ahmet Nur Çebi
7 yıl önce