|

Celtic, Steven Gerard'ı transfer etmek istiyor

Celtic'in başına geçen Kuzey İrlandalı teknik adam Brendan Rodgers,futbol hayatını Amerika'da sürdüren eski Liverpoollu Steven Gerard'ı takıma kazandırmak için harekete geçti. Başarılı teknik adamın 36 yaşındaki oyuncuyla görüştüğünü iddia eden İngiliz basını transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğunu öne sürdü.

Yeni Şafak
17:23 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:48 - 30/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Steven Gerrard, 2015 yılında Amerika Ligi takımlarından LA Galaxy'ye transfer olmuştu.
Steven Gerrard, 2015 yılında Amerika Ligi takımlarından LA Galaxy'ye transfer olmuştu.

İskoçya Premier Ligi'nin dev kulübü Celtic, teknik direktörlük görevine Brendan Rodgers'ı getirdikten sonra transferde de ciddi bir hareketlilik yaşamaya başladı.



Rodgers'ın gelmesiyle birlikte önemli isimlerle görüşmelerde bulunan Celtic'te gündeme gelen son isim Liverpool'un efsane oyuncuları arasında bulunan Steven Gerrard oldu.



The Sun Gazetesi'nin haberine göre Liverpool'un eski hocası Brendan Rodgers, Celtic takımında göreve başladıktan sonra ünlü yıldızın alınmasını istedi. Rodgers'in bu talebi sonrasında Celtic yönetiminin girişimlere başladığı iddia edildi. İskoç basınına da yansıyan haberlerde Gerard'ın tekrar ada futboluna geri dönmek istediği ve Celtic'in teklifini değerlendireceği aktarıldı.








#Steven Gerrard
#LA Galaxy
#Brendan Rodgers
8 yıl önce