|

Celtic'in Hasan Ali ısrarı

Celtic Kulübü'nün devre arasında Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım için sarı-lacivertli kulübe teklif yapacağı belirtildi.

Yeni Şafak
10:58 - 24/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:46 - 24/09/2016 Cumartesi
Diğer
Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, bu sezon sarı-lacivertli formayla 9 maça çıkarken 1 asist yaptı.
Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, bu sezon sarı-lacivertli formayla 9 maça çıkarken 1 asist yaptı.

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla taraftarın tepkisine maruz kalan Hasan Ali Kaldırım'a, Avrupa'dan talip var.



Fanatik'te yer alan habere göre; Celtic yöneticilerin ocak ayında sarı-lacivertlilerin kapısını çalacağı öğrenildi. Emilio Izaguirre ile yolları ayırmaya hazırlanan yeşil-beyazlılar, savunmanın solunu Hasan Ali Kaldırım ile birlikte genç yıldız Kieran Tierney'ye emanet etmek istiyor.



Celtic Menajeri Brendan Rodgers, yaz transfer döneminde başarılı 26 yaşındaki sol bek için girişimde bulunsa da sonuç alamamıştı.



Hasan Ali Kaldırım geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 38 resmi maça çıktı. 26 yaşındaki sol bek, bu mücadelelerde 1 gol attı. 7 de asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı sol bek, 2012 yılında Kayserispor'dan 3 milyon 750 bin euroya transfer edilmişti.







#Hasan Ali Kaldırım
#Fenerbaheçe
#Celtic
8 yıl önce