|

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk derbisi

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu rövanşında Eczacıbaşı VitrA ile oynayacakları maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
16:55 - 23/02/2016 Salı
Güncelleme: 15:03 - 23/02/2016 Salı
AA

Guidetti, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ilk maçta 3-2 yendikleri rakiplerine karşı önemli bir maça çıkacaklarını dile getirerek, "İlk maçı tamamen unutmuş durumdayız. Bizim için 0-0'lık yeni bir mücadele başlıyor. Final zorluğunda bir karşılaşma olmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.



Turu geçecek takımın, çeyrek finalde de başarılı olarak Dörtlü Final'e çıkacağına inandığını anlatan Guidetti, "Rakibimizin gücünü en iyi bilen takımız ve bunun bilinciyle hazırlıklarımızı tamamladık. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmamızın yanı sıra bir parça şansa da ihtiyacımız olacak. Umuyorum ki taraftarlarımız bundan önceki maçlarımızda olduğu gibi yine güzel bir voleybol atmosferi oluşturur ve biz de onlara güzel bir mücadele seyrettiririz" değerlendirmesinde bulundu.


'

VakıfBank'ın tecrübeli oyuncularından Seda Aslanyürek da ilk maçta elde ettikleri galibiyetin kendileri için önemli olmadığını belirterek, "Turu geçmek için bu maçı da kazanmak zorundayız. Rakibimizden daha az hata yaparsak, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Her iki takım da bu turnuvada şampiyonluk hedefiyle kurulmuş takımlar. İki taraf için de sert bir kapışma olacaktır" şeklinde görüş belirtti.



'Her sayı için savaşacağız'

Sarı-siyahlı ekibin Sırp orta oyuncu Milena Rasic ise zor bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Her türlü senaryoya hazırlıklıyız ve sahadan mutlu ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Küçük de olsa bir avantajımız var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bugüne kadar rakibimize karşı oynadığımız hiçbir maç rahat geçmedi. Aynı şekilde onlar için de kolay bir maç olmayacak. Biz her zamanki gibi bir sonraki topa konsantre olup her sayı için savaşacağız" ifadelerini kullandı.



Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.





#Giovanni Guidetti
#VakıfBank
#Eczacıbaşı VitrA
#CEV Şampiyonlar Ligi
8 yıl önce