|

Chelsea Lukaku'yu bitirmek üzere

Chelsea'nin Everton'da forma giyen eski golcüsü Romelu Lukaku ile anlaşmaya oldukça yakın olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
09:59 - 6/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:11 - 6/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Lukaku bu sezon attığı gollerle Premier Lig'in en dikkat çeken forveti oldu.
Lukaku bu sezon attığı gollerle Premier Lig'in en dikkat çeken forveti oldu.

İtalyan basınından Everton'ın golcüsü Romelu Lukaku için flaş bir iddia geldi.

Premier Lig devi Chelsea'nin yaz transfer döneminde eski oyuncusu Lukaku'yu kadrosuna katacağı ifade edilen haberlerde bu anlaşmanın neredeyse bittiği öne sürüldü.

Attığı 21 golle Premier Lig'in bu sezonki en golcü oyuncusu olan Belçikalı forvetin, Chelsea Teknik Direktörü Antonio Conte ile yardımcısı Michael Emenalo arasında fikir ayrılıuğına sebep olduğu da bildirildi.

Conte'nin istediği oyuncunun Real Madrid forması giyen Alvaro Morata olduğu kaydedilirken, yardımcı antrenör Emenalo'nun Lukaku konusunda ısrar ettiği ve kulübün de bonservisi 70 milyon euro olan Belçikalı oyuncuda karar kıldığı belirtildi.

İtalyan gazetesi Massimo Marianella ise yaptığı açıklamada Chelsea ile Lukaku anlaşmasında sona gelindiğini söylerken, yaz transfer döneminde Conte'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek bir kadro kurma uğraşı içerisinde olması nedeniyle birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna dahil edeceğini aktardı.

Romelu Lukaku daha önce formasını giydiği Chelsea'den 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Everton'a transfer olmuştu.

#Romalu Lukaku
#Everton
#Chelsea
7 yıl önce