|

Çiftetellili şampiyonluk havası

Ligde şampiyonluk yarışında son 4 haftaya büyük bir avantajla giren Beşiktaş'ta 7 yıl aradan sonra mutlu sona yaklaşılması dünkü antrenmana yansıdı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 28/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 02:26 - 28/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Ligdeki son maçında Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir 2 puan bırakan Beşiktaş'ta bozulan moraller yerine gelmeye başladı. Ligde şampiyonluk yolunda son 4 haftaya büyük avantajla giren siyah-beyazlı takımın, 7 yıl aradan sonra mutlu sona yaklaşması dün yapılan antrenmana da yansıdı. Futbolcuların antrenmandaki neşeli görüntüleri ve çalışma sırasında oynadığı çiftetelli dikkat çekti. Hafta sonu Kayserispor ile oynanacak maça hazırlanan siyah-beyazlı takımın dünkü antrenmanında top kapma çalışması sırasında boşta kalan Necip ile İsmail, çiftetelli oynatılarak cezalandırıldı. Antrenmanda, pas çalışmalarının ardından kanat organizasyonları üzerinde duruldu; yapılan çift kale maçın ardından idman şut çalışmasıyla sona erdi.



Oğuzhan sakatlandı


Beşiktaş'ın dün yaptığı antrenmanda Oğuzhan sakatlık geçirdi. Antrenmanda sağ ayak bileği burkulan başarılı oyuncu, saha içindeki tedavisinin ardından çalışmayı terk ederken, milli oyuncunun önemli bir sorununun olmadığı ve tedbir amacıyla idmana


devam etmediği belirtildi. Sağ kalça adalesindeki ağrı sorunu bulanan Atiba ise dünkü çalışmada yer almadı.



Orman: Herkes bizi istiyor




Beşiktaş'ın dünkü idmanını izleyen başkan Fikret Orman akşam da Sakarya Beşiktaşlılar Derneği'nin gecesine katıldı. Gecede


konuşan Orman, "Taraflı tarafsız herkesin şampiyon olmasını istediği kulüp Beşiktaş'tır. Şampiyon olacağımıza inanıyorum dedi.



Önce tartışma Sonra barışma


Beşiktaş'ın dünkü idmanında Olcay ile Tolgay arasındaki tartışma büyümeden önlendi. Pas çalışması sırasında Tolgay, kafasıyla Olcay'ı itti. Olcay bu harekete karşılık vermezken, ardından gelişen bir pozisyonda Tolgay, milli futbolcuya bu kez sert harekette bulundu. Olcay, yine karşılık vermeyerek, gerginliğin büyümesini önledi. İdman sonrası Instagram hesabından Olcay ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Tolgay, "Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam" dedi.


#Beşiktaş
8 yıl önce