|

Cihat Arslan: Muslera haksız rekabet sağlıyor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, 'Muslera, bu ligin rekabetini bozuyor, haksız rekabete yol açıyor. Önemli bir performans sergiliyor, öne geçmemizi engelledi' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
09:11 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 09:33 - 28/08/2016 Pazar
IHA
Akhisar'ın çalıştırıcısı Cihat Arslan, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.
Akhisar'ın çalıştırıcısı Cihat Arslan, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Süper Lig'in 2. haftasında Ege ekibi Akhisar Belediyespor sahasında ağırladığı güçlü rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.



Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç öncesi planlamalarında 2 forvetin arkasında Soner'le başlamayı istediklerini, erken de gol attıklarını ancak sonuca yansıtamadıklarını söyledi.



Önde basmayı planladıklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:



'Muslera, bu ligin rekabetini bozuyor'

  • "Gol de bulduk ama oyunu kaybettik. 1-0 bize pahalıya mal oldu. Maçı bitirdik gibi oldu. Galatasaray, 1-0'dan sonra hakimiyeti ele aldı, ilk yarı onların üstünlüğüyle geçti. İkinci yarıda oyuncu değişikliğiyle oyunu tuttuk. Skoru artıracak pozisyonlar da bulduk. Muslera, bu ligin rekabetini bozuyor, haksız rekabete yol açıyor. Önemli bir performans sergiliyor, öne geçmemizi engelledi. Yediğimiz gol Douglao'nun sorumsuzluğu. Geçen hafta Kayserispor'a attığımız golü kalemizde gördük, gafil avlandık. Galatasaray teknik heyetini kutluyorum. İkinci yarıda elimizde geleni yaptık, oyuncularımı da kutluyorum. Kaderimizde Galatasaray'ı yenememek gibi bir durum var. Maçın hakemi de iyi bir yönetim gösterdi."

Muslera'dan Arslan'a teşekkür

Bu arada Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın müsabakanın ardından kendisi için söylediklerine sosyal medyadaki Twitter hesabından teşekkür etti.



Akhisar-Galatasaray: 1-3





#Akhisar Belediyespor
#Galatasaray
#Cihat Arslan
8 yıl önce