|

Cimbom'da Gomis heyecanı

G.Saray'ın golcü listesinin ilk sıralarında yer alan Gomis, sosyal medyadan, kendisinin sarı-kırmızılı formayla fotoğrafını yayınlayan bir taraftarın paylaşımını beğendi. Başkan Özbek de teklif yaptıklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2017 Pazar
Güncelleme: 08:06 - 28/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
​Cimbom'da Gomis heyecanı
​Cimbom'da Gomis heyecanı

G.Saray taraftarlarını Bafetimbi Gomis heyecanı sardı. Sarı-kırmızılı yönetimin forvet adayları arasında listenin üst sıralarında yer alan Fransız oyuncu, kendisine sosyal medyadan Galatasaray forması giydiren bir taraftara yanıt verdi. Taraftarın, "Bu forma sana çok yakıştı" paylaşımına gülerek yanıt veren 31 yaşındaki futbolcu, paylaşıma beğendiğini belirten bir de emoji bıraktı. Bu hareket, Gomis'in Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı.

ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı taraftarları, Gomis konusunda heyecanlandıran bir başka gelişme ise kulüp başkanı Dursun Özbek'in yaptığı açıklamalar oldu. Özbek, ''6-7 tane transfer yapılması gereken mevki belirledik. Scout ekibimize bunları ilettik. Onlar da listeyi antrenör ekibine verdi. İsimler, Cenk Ergün'le beraber izleniyor. Şu anda anlaştığımız futbolcu yok. Gomis'le görüştük ve teklif de verdik" ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#Gomis
7 yıl önce