|

Copa America'da korku dolu anlar

Copa America'nın D Grubu maçında Şili ile Bolivya arasındaki mücadelenin son bölümlerinde korku dolu anlar yaşandı. Kafasına tekme yiyen Bolivyalı Ronald Eguino uzun süre yerden kalkamadı.

Yeni Şafak
04:03 - 11/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 04:35 - 11/06/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Eguino'nun sakatlığı korkuttu.
Eguino'nun sakatlığı korkuttu.

Amerika'da düzenlenen Copa Amerika'da Şili ile Bolivya'yı karşı karşıya getiren D Grubu mücadelesi 1-1 devam ederken, 90. dakikada Şili atağında bir hava topuna rövaşata vurmak isteyen Şilili Vargas'ın ayağı, topa kafa uzatan Bolivyalı Eguino'nun yüzünde geldi.



Bir anda yere düşen Eguino'nun başına toplanan takım arkadaşları büyük bir panik yaşadı. Sağlık ekibi hemen saha içine girerek yerde yatan oyuncuya müdahale ederkeni takım arkadaşları da Eguino'nun dilini dışarı çıkararak nefes almasına yardımcı oldular.




Sakatlığa sebep olan Vargas da büyük bir şok ve korku yaşarken, yaklaşık 5 dakika süren tedavinin ardından Eguino ayağa kalktı ve kalan dakikalarda takımı adına sahada görev yaptı.



Maçın hakemi 8 dakikalık uzatmayı gösterirken son dakikalarda Şili penaltı kazandı.Topun başına gelen Vidal topu ağlarla buluşturarak takımına 2-1'lik galibiyeti ve 3 puanı kazandırdı.



2 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Bolivya henüz puanla tanışamazken, galip gelen Şili ikinci maçında 3 puanla tanıştı.

















#Copa America
#Şili
#Bolivya
8 yıl önce