|

'Cristiano Ronaldo Juventus'un kapısından döndü'

Juventus'un eski sportif direktörü Gianni Di Marzio, İspanyol haber ajansına verdiği röportajda Cristiano Ronaldo'yu Torino'ya getirdiğini ancak Portekizli yıldızla takas edilmesi planlanan Şilili Marcelo Salas'ın bunu kabul etmediğini açıkladı.

Yeni Şafak
15:52 - 13/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:14 - 13/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Ronaldo bu sezon 26 maçta 21 gole imza atmayı başardı.
Ronaldo bu sezon 26 maçta 21 gole imza atmayı başardı.

Serie A ekiplerinden Juventus'un eski sportif direktörü Gianni Di Marzio Cristiano Ronaldo hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.



2001-2006 yılları arasında İtalyan ekibinin transferleriyle ilgilenen Di Marzio İspanyol haber ajansı EFE'ye verdiği röportajda şunları söyledi:


  • "2002 yılında Portekiz'e Ricardo Quaresma'yı izlemek için gitmiştim ancak o yedek kulübesindeydi. Ben de Ronaldo'yu çok beğendim. Cristiano 17 yaşındayken onu Torino'ya getirip transferi konusunda da anlaşma sağlamıştım. O dönemde birçok Avrupa kulübünün de dikkatini çekmişti. Hatta ben kulübe, Maradona'nın ardından dünyanın en iyi oyuncusuna sahip olacaklarını söylemiştim. Onu oyuncumuz Marcelo Salas ile takas edecektik ancak Marcelo birkaç milyon euro için İtalya'dan ayrılmayı reddetti ve böylece transfer gerçekleşmedi. Bu hikayeyi Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes de çok iyi bilir."
Ronaldo Sporting Lizbon'da oynadığı dönemde Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girmiş ve İngiliz devi Manchester United tarafından transfer edilmişti.






#Cristiano Ronaldo
#Gianni Di Marzio
7 yıl önce