|

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Yıldırım ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da Kulüpler Birliği ile yapacağı toplantı sonrası Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler ile bir görüşme yapacak.

Yeni Şafak
15:03 - 30/08/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 15:31 - 30/08/2016 الثلاثاء

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kulüpler Birliği ile yapacağı toplantı sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler; Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu ile görüşecek.



Kulüpler Birliği tarafından yapılan yazılı açıklama:


  • Ülkemizin her köşesinde sergilenen birlik ve beraberliğe destek olmak, spor camiası olarak 15 Temmuz sürecinde göstermiş olduğu liderlik ve cesaret adına, Sayın Cumhurbaşkanımıza hem teşekkür etmek hem de geçmiş olsun demek için, Kulüpler Birliği Vakfı olarak yarın ziyarette bulunacağız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz mart ayında bir araya geldiği Kulüpler Birliği'nde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yer almamıştı.



  • Öte yandan Hürriyet'in haberine göre; toplantıdan sonra, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu ile özel bir görüşme yapacak.

#Aziz Yıldırım
#Erdoğan
#Fenerbahçe
٪d سنوات قبل