|

Cumhurbaşkanımız'a şükran borçluyuz

Trabzonspor, QNB ile ana sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Bordo-mavililer, 3 yıl süresince geçerli olacak forma göğüs ana sponsorluğu için toplam 7.5 milyon Dolar kazanacak. İmza töreninde konuşan başkan Muharrem Usta, “Bu anlaşma için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük katkıları oldu, kendisine şükran borçluyuz”dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/07/2016 Cuma
Güncelleme: 02:14 - 15/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor, Katar Uluslarası Bankası QNB ile ana sponsorluk sözleşmesi imzaladı. İmza töreninde açıklamada bulunan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, ana sponsorlukların dünyada büyük bir yerinin olduğunu ifade ederek, “Bu anlaşma için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük katkıları oldu, kendisine şükran borçluyuz, bize bu konuda yardımcı oldu. Yine aynı şekilde bakanımız Berat Albayrak'a da katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Tüm uğraşılarımız, Trabzonspor'un uluslararası başarılara gideceği yolun başlangıcı için” dedi.



TRABZONSPOR BUNU HAK EDİYOR

Katar ve Türkiye arasındaki işbirliğinin çok önemli olduğunu belirten Usta, “Bu sadece Trabzonspor'un durumu değil. Bu sebepten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek istedik ve bize katkı verdi. Trabzonspor dendiği zaman ise Berat Albayrak akla gelir. Biz Albayrak'ı sadece bakan olarak görmüyoruz, o bir Trabzonspor taraftarı. Biz her dala uzanamıyoruz ve kendisinden yardım talep ediyoruz. QNB ile 50. yılımıza güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Siyasilerimize, eski başkanlarımıza, taraftarımıza, bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İleride açıklayacağımız yeni sponsorluklarla, büyük başarılar yakalayacağımız yeni bir yolculuğun başlangıcındayız. Bu camia ve taraftar bunları hak ediyor. Trabzonspor'un eski gücüne, güzel günlerine dönmesini Türkiye hak ediyor. Bu sponsorluğu tüm Türk halkına armağan ediyorum. QNB'ye de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



KAP'A DA BİLDİRİM YAPILDI

Bu arada söz konusu sponsorlukla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirim de yapıldı. QNB ile forma göğüs ana sponsorluğu ve çeşitli reklam alanlarının kullanımı konusundaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtilerek, taraflar arasında 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Anlaşmaya göre; belirtilen hakların kullanımı karşılığında QNB tarafından, Trabzonspor'a gelecek sezon için 2 milyon Dolar, 2017-2018 sezonu için 2.5 milyon Dolar ve 2018-2019 sezonu için de 3 kilyon Dolar olmak üzere toplam 7.5 milyon Dolar ödeneceği bildirildi.


#Trabzonspor
#QNB
#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
8 yıl önce