|

Dani Alves Manchester City'e transfer oluyor

İngiliz basını, Juventus'un Brezilyalı defans oyuncusu Dani Alves'in, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'e transfer olacağını iddia etti. Alves'in takım arkadaşı Gonzalo Higuain ise sosyal medyadan Brezilyalı yıldıza bir veda videosu yayınlayıp daha sonra kaldırdı.

Yeni Şafak
10:16 - 18/06/2017 Sunday
Güncelleme: 10:37 - 18/06/2017 Sunday
Yeni Şafak
Dani Alves Şampiyonlar Ligi finalinde vatandaşı Marcelo'yla bir pozisyonda karşı karşıya.
Dani Alves Şampiyonlar Ligi finalinde vatandaşı Marcelo'yla bir pozisyonda karşı karşıya.

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un 34 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Daniel Alves'in Manchester City'le anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester City, Gael Clichy ve Sagna'nın sözleşmeleri bitmesiyle beraber defans oyuncusu arayışına girdi. Guardiola'nın Barcelona'dan öğrencisi olan Dani Alves ise düşük maliyeti nedeniyle en yakın seçenek olarak görülüyor.

Haberlerin detayında Manchester City ile Juventus'un anlaşmaya çok yakın olduğu bildirilirken, oyuncunun bonservisi için ise 5 milyon euro ödeneceği kaydedildi.

Higuain'den Alves'e veda mesajı

Bu arada Alves'in Manchester City'e transfer olacağı yönündeki haberlerin çıkmasıyla beraber, yıldız ismin takım arkadaşı Gonzalo Higuain bir veda mesajı yayınladı.

Çektiği videoda Alves'e, "Seninle oynamak büyük bir keyifti. Senin için en iyisini diliyorum ve yakın zamanda yeniden buluşmayı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Ancak Arjantinli yıldız bir müddet sonra bu videoyu sildi.


#Gonzalo Higuain
#Dani Alves
7 years ago