|

Daniel Agger, Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı

Fenerbahçe'nin transferi için yoğun uğraş verdiği Daniel Agger, Bronby ile çıktığı son maçın ardından açıklamalarda bulundu. Agger, sarı lacivertlilerden teklif aldığını doğrularken transferinin yakın zamanda netleşeceğini ifade etti.

Yeni Şafak
09:12 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 10:12 - 31/05/2016 Salı
Diğer
Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Daniel Agger, Simon Kjaer ile birlikte Danimarka Milli Takımı'nda görev yapıyor.
Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Daniel Agger, Simon Kjaer ile birlikte Danimarka Milli Takımı'nda görev yapıyor.

Fenerbahçe ile anlaştığına kesin gözüyle bakılan Danimarka Milli Takımı kaptanı Daniel Agger, kulübü Brondby'nin kendi sahasında Sönderjyske ile oynadığı sezonun son maçının ardından açıklamalarda bulundu.



Danimarka'da Süper Lig'in sona ermesiyle Brondby'ye veda eden 31 yaşındaki stoper, Milliyet'e yaptığı açıklamada “Türkiye'den gelen teklife nasıl bakıyorsun?" sorusuna cevap verdi. İşte Agger'in açıklamaları;



  • Türkiye ve başka yerlerden gelen teklifler beni çok mutlu etti. Benimle ilgilenildiğinden, benim yolumu düşünenlerin olmasından ötürü büyülendim ve bunu pozitif olarak görüyorum. Şu anda futbol kariyerim ve hayatımla ilgili ne isteyip istemediğime karar vermedim. Devam edip etmeyeceğim henüz belli değil. Ailemle oturup konuşacağım. Bulunacağım ortamı onların da kabullenmeleri gerekiyor. O nedenle kararı onlarla birlikte alacağım. Vereceğim karar da dönüşü olmayan kesin bir karar olacak.

Daniel Agger, “Simon Kjaer ile birlikte yeni sezonda seni Fenerbahçe'de birlikte oynarken görecek miyiz?" sorusuna ise yüzünde hafif bir tebessümle, “Bilmiyorum, bunu zaman gösterecek" diye cevapladı.




#Daniel Agger
#Fenerbahçe
#Kjaer
8 yıl önce