|

Daniel Fonseca, Fernando Muslera'yı kaçıracaktı

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'nın River Plate ve Tigres gibi takımlarla adının anılmasının sebebi ortaya çıktı. Maaşını 4 ay boyunca alamadığı belirtilen Uruguaylı kalecinin menajeri Fonseca'nın bu durumdan haberdar olduğu ve oyuncusunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshedip Güney Amerika'ya kaçırmayı düşündüğü belirtildi. Fonseca'nın bu hamlesi ise Muslera'ya takıldı.

Yeni Şafak ve
15:30 - 26/05/2016 الخميس
Güncelleme: 15:34 - 26/05/2016 الخميس
Yeni Şafak
Fernando Muslera (Galatasaray)
Fernando Muslera (Galatasaray)

Galatasaray'da son günlerde adı transfer dedikodularına karışan Fernando Muslera ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı...



Sarı kırmızılılardaki maddi sıkıntılar oyuncuların maaşlarının geç ödenmesine sebep oluyor. Bu isimlerden bir tanesi de Fernando Muslera...Galatasaray'da yapılmayan ödemeler futbolcuların serbest kalma ihtimalini ortaya çıkartırken bu konu menajerlerin de iştahını kabartıyor. Muslera'nın 4 aydır parasını ödemeyen ve futbolcusuna senet veren sarı kırmızılılar neredeyse Fonseca'nın kurbanı oluyordu.



G.Amerika'ya kaçıracaktı

Güney Amerika basınında River Plate ve Tigres gibi takımlarla adı anılan Muslera ile ilgili olarak çıkan bu iddiaların arkasından menajer Fonseca çıktı. Oyuncunun maaş ödemelerinin geciktiğinden haberdar olan Meksikalı menajerin oyuncusunu bonservis bedeli olmadan Güney Amerika'dan bir kulübe transfer etmeyi hedeflediği ortaya çıktı. Özellikle Tigres ve River Plate kulübüyle iyi ilişkileri olan menajerin Muslera'yı bu kulüplerden birine transfer ettirerek ciddi bir komisyon almak istediği belirtildi.




Muslera'dan menajerine rest!

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Fernando Muslera'nın durumu sonrasında bir çok transfer görüşmesi yapan menajer Fonseca'ya engel olan kişi ise futbolcusu oldu. Galatasaray yönetiminden aldığı güvenceyle sarı kırmızılılardan ayrılmak istemediğini belirten Uruguaylı kaleci temsilcisini de bu yönde uyardı. Önceki günlerde transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Muslera takımda mutlu olduğunu ve ancak takım ve kendisi için çok iyi bir teklif gelmesi halinde böyle bir şeyin söz konusu olabileceğini belirtmişti.










#Fonseca
#Fernando Muslera
#Galatasaray
#River Plate
#Tigres
٪d سنوات قبل